12 Portakal Çiçeği Karvanalından Renkli Görüntüler.

Adana’da bu yıl 12. si gerçekleştirilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın son gününde sahne alan kortej yürüyüşü binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

KÜLTÜR-SANAT 26.04.2024 10:32:00 0
12 Portakal Çiçeği Karvanalından Renkli Görüntüler.

Adana’da bu yıl 12. si gerçekleştirilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın son gününde sahne alan kortej yürüyüşü binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti. Rengârenk görüntülere sahne olan kortej yürüyüşünde yüzlerce ödüllü tasarım kostümler de burada görücüye çıktı.

Karnaval kortejinde merakla beklediğimiz kostümler işte bu yarışmadan çıkıyor

Adana’da baharın gelmesiyle birlikte kenti saran portakal çiçeği kokusundan ilham alınarak 2012’den beri kutlanan ve bu yıl ilk defa Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Portakal Çiçeği Karnavalı, binlerce konser, tiyatro, gösteri ve etkinliklerle ülkenin dört bir yanından gelen misafirlerini ağırladı.

Toplamda 9 gün süren karnavalı 1,5 milyon kişi ziyaret etmiş ve etkinliklerde katılım rekorları da kırılmıştı. Karnavalın son gününe damgasını vuran ve adeta görsel bir şölen sunan Portakal Çiçeği Karnavalı Kortej Yürüyüşü’ndeki süslenen araçlar ve kostümler göz kamaştırdı.

 

Dünyaca ünlü Rio Karnavalı’nın aratmayan Portakal Çiçeği Karnavalı’nda yürüyüşe katılan binlerce kişiyi selamlayan bu kostümler ise Portakal Çiçeği Karnavalı komitesi tarafından düzenlenen kostüm yarışması ile ortaya çıkıyor.

 

Dünyaca ünlü Rio Karnavalı’nın aratmayan Portakal Çiçeği Karnavalı’nda yürüyüşe katılan binlerce kişiyi selamlayan bu kostümler ise Portakal Çiçeği Karnavalı komitesi tarafından düzenlenen kostüm yarışması ile ortaya çıkıyor.

YARIŞMA HAZIRLIKLARI 1 YIL ÖNCESİNDEN BAŞLIYOR

 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Dünya'da Enflasyonu En Yüksek Ülkeler'de Kaçıncıyız.

Cezaevi Firarisi Çiftlikte Cephanelikle Yakalandı.

“Adana’da yaklaşık 200 bin köpek var. Sokakta köpek olduğu sürece ısırma vakaları olacaktır "

Adana Ticaret Odası'nın "ATO Mobil Uygulama Hizmette...Daha Kolay Ödeme Yapacağız...

Adana Kozan'da Ambulansa Geç Kaldın Saldırısı..

Fatih Kocaispir "Sayın Demirçalı Algı Yaratıp Gerçekleri Söylemiyor""Kimsenin Bir Şey Kaçırdığı Yok’

06.05.2024 BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ