Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay "Giderayak Çok Fazla Harcama Yaparak Kasayı Boşaltıp Görevi Devretmiş"

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, ilk defa Milliyet Gazetesi yazarı Eren Aka'ya yanıt verdi..

SİYASET 5.05.2024 14:16:00 0
 Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay

Gerek seçim çalışmalarında gerekse seçimden sonra basına beyanat vermekten uzak duran Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, ilk defa iktidara yakınlığı ile bilinen Milliyet Gazetesi yazarı Eren Aka'ya yanıt verdi.

Emrah Kozay, seçim öncesinde Soner Çetin'in belediye kasasını boşalttığını söylerken, Eren Aka Kozay haricinde Oya Tekin ve Ali Demirçalı ile de görüştü.

KOZAY: "KASA BOŞ"

Gittiğim her belediye başkanına sorduğum gibi Çukurova’nın genç başkanı Emrah Kozay’a da belediyenin durumunu sordum. Uzun yıllar CHP’li eski belediye başkanı Soner Çetin’in yönettiği belediyenin mali tablo âdeta felaketmiş. Başkan Kozay’ın dediğine göre 2024 yerel seçimlerinde CHP aday göstermeyince İYİ Parti’den aday olan Soner Çetin, giderayak çok fazla harcama yaparak kasayı boşaltıp görevi devretmiş.

KARALAR: "MERKEZ İLE KIRSAL ARASINDA FARK KALMAYANA KADAR ÇALIŞACAĞIM"

Zeydan Karalar’ı tebrik edip hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Başkan Karalar’ın çok vaktini almadan yeni dönemle ilgili beklentilerini sordum. Başkan, şehir merkeziyle kırsal arasında fark kalmayana kadar çalışacağını ifade etti. Hayırlı olsun ziyareti olduğu için detayları daha sonraya bıraktım.

"SEYHAN'A KADIN ELİ DEĞMİŞ"

57 ilden fazla nüfusa sahip olan Seyhan’da görev yapmak da dolayısıyla çok zor. 31 Mart seçimlerinden sonra Seyhan Belediye Başkanı seçilen Oya Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Başkan Tekin ile kısa bir sohbet gerçekleştirdik. Bu arada daha önce de çok kez Seyhan Belediyesi’ne gitmiş bir gazeteci olarak Oya hanımın farkını daha güvenlikten geçer geçmez gördüm. Seyhan’a kadın eli değmiş. Eminim ki Başkan Tekin, çok kısa bir zamanda Seyhan’ın çehresini değiştirip cazibe merkezine çevirecektir. Başkanın çok vaktini almadan müsaade isteyip diğer belediyeleri ziyaret etmek için yola koyuldum.

DEMİRÇALI: "ARAÇLAR ÇOK ESKİ"

35 yıl sonra AK Parti’den CHP’ye geçen Yüreğir Belediyesi’ne gittim. Belediyenin kapısından girer girmez dikkatimi çeken ilk şey belediyenin girişinde vatandaşa dağıtılan çay ve kahve servisi oldu. Yönetimin AK Parti’de olduğu dönemde kurulan çay kahve servisi devam ediyordu. İşleyişte hiçbir şey değişmemiş. Merdivenlerden çıktığımda eski dönemden tanıdığım birçok kişinin işine devam ettiğini gördüm. Bir önceki başkanın özel kalemi dâhil herkes görevinin başındaydı. Başkan ile kısa bir sohbet ettim; belediyedeki durumu sordum. Her belediyede olduğu gibi Yüreğir’de de birtakım borçların olduğundan bahsetti. Benim önceliğim belediyenin hizmet araçları diyerek söze başlayan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, “Elimizden geleni yapıp Yüreğir’de değişimi sağlayacağız” dedi.

AYDAR: "CEYHAN ENERJİ ALANINDA TÜRKİYE'NİN KALBİ OLACAK"

Ziyaretlerim arasında en etkilendiğim yer Ceyhan oldu. Tekrar Belediye Başkanı seçilen Kadir Aydar, mazbatayı alır almaz projeler yapmaya başlamış. 6 projeyi hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Aydar, “Ceyhan enerji alanında Türkiye’nin kalbi olacak. Bence gerçek Adana ve Çukurova, Ceyhan’dır” dedi.

 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


19.05.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ (YORUMLU)

Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek "Seçim Yatırımı Olarak İşe Alınan Kişilerin Çıkışını verdik”

Çukurova Belediyesinin Düzenleceği Salbaş Karakucak Güreşleri 1 Haziran'da...

Adana’da TEKNOFEST Heyecanı ....

Adana Emniyeti'nden Okul Çevreleri Temizliği...

Rahat Maçta Kazanan Antalyaspor Oldu....2-1

18.05.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ