“ 'Güzel Adana' temalı kültür gezisi “

Gezide Adana Olgunlaşma Enstitüsü’nün tarihi Tepebağ Mahallesi’nde bulunan ek hizmet binası ziyaret edildi

EĞİTİM 11.02.2024 14:19:00 0
“

Toplantının ev sahipliğini Adana Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü yaptı. Toplantının açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik de iştirak ederek katılımcılara çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilediler.

 

Adana Öğretmenevi ve ASO Müdürü Güven Güvener toplantıyla ilgili bilgiler vererek 22 Büyükşehir Öğretmenevi müdürünün ve daire başkanlığımızın koordinasyon ekibinin katılımıyla gündem maddelerinin 5-6 Şubat 2024 tarihleri arasında görüşüldüğünü belirtti. Güvener ayrıca toplantı sonrasında kurum müdürlüğü tarafından organize edilen 'Güzel Adana' temalı kültür gezisi yapıldığını söyledi.

 

Gezide Adana Olgunlaşma Enstitüsü’nün tarihi Tepebağ Mahallesi’nde bulunan ek hizmet binası ziyaret edildi. Adana’nın tarihi dokusunu anlatan müze de gezi sırasında büyük ilgi gördü. Yöresel yemeklerin yapıldığı tarihi binada unutulmaya yüz tutmuş mesleklerin atölyeleri gezilerek el emeği göz nuru ürünler dikkatle incelendi.

 

Adana Olgunlaşma Enstitüsü Müdiresi Seher Coşkun misafirlere yapının tarihi dokusunun korunarak Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Adana Valiliğinin koordinesinde yapıldığını belirtti.

 

Ulu Camii ve Sabancı Merkez Camii ziyaretleri de yapılan gezi Merkez Park’ta hatıra fotoğrafları çekilmesiyle son buldu.

 

Adana Öğretmenevi ve ASO Müdürü Güven Güvener program sonunda yaptığı açıklamada; "Sosyal Tesisler ve İşletmeler Daire Başkanımız Abdullah Nehir’e İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Tevke’ye, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Çelik’e, Adana Olgunlaşma Enstitüsü Müdiresi Seher Coşkun'a ve tüm katılımcılara Adana Öğretmenevi ve ASO müdürlüğü olarak teşekkür ediyor, toplantımızın sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Belediyeleride İşten Çıkarılanlar İçin Geri Dönüş Beklentisi ...

02.05.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Ölümünün 20.Yılında Sakıp Sabancı Yapay Zeka İle Anıldı....

Ak Parti Adana İl Başkanın'dan SMS'li İşçi Çıkışı Tepkisi...

Adana'da 1 Mayıs'ta Üç Ayrı Mitingle Kutlandı.

Yusuf Kanlı Sinek Konusunda Israrcı “Büyükşehir Belediyesi’nin Çağrı Merkezini Arayarak ve Ayrıca Sosyal Medya Hesaplarını Etiketleyerek Şikâyetlerini Paylaşın "

ÇUKUROVA RİTİM ve MÜZİK TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM GECE