Zeydan Karalar "Salbaş'ın İmarını Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Engellemişti " MHP’li Demirdağ "Büyükşehir O Bölgede Hiç Plan Yapmadı "

“Tarım arazisi imara açılamaz şimdi orda yaban hayatı var. Bizim de 6 nokta 9 hektarlık bir alanımız var açılmayan. Geçen dönem Cumhur İttifakı meclis üyeleri bunu engellemişti ama şimdi hepsini yapacağız.”

SİYASET 19.04.2024 22:37:00 0
 Zeydan Karalar

Başkan Zeydan Karalar,
“Meclisten geçiremedigimiz 6 nokta 9 hektar bir bölüm vardı, niye geçmedi durdu, onu da bilmiyorum, hiç bir mantığı yok. Ama şimdi bütün bu sorunlar ortadan kalktı biz Adana’nın yararına halkın yararına ne faydalıysa onu yapacağız. Bizim imarda birilerine para kazandırmak veya kıyak çekmek gibi bir durumumuz yok. Bundan sonra imar anlamında doğru işler yapacağız.” dedi.

“HEPSİNİ HALLEDECEĞİZ”

“Tarım arazisi imara açılamaz şimdi orda yaban hayatı var. Bizim de 6 nokta 9 hektarlık bir alanımız var açılmayan. Geçen dönem Cumhur İttifakı meclis üyeleri bunu engellemişti ama şimdi hepsini yapacağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cemal Demirdağ, Karalar’ın imar açıklaması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MHP’li Demirdağ, Karalar’ın Salbaş bölgesi ile ilgili imar çalışmasının Cumhur İttifakı üyelerince engellendiğine yönelik açıklamasının doğru olmadığını dile getirdi.

Demirdağ, “Sanıyorum Zeydan Karalar bey ya bilmiyor veya yalan söylüyor. Bir defa Büyükşehir o bölgede hiç plan yapmadı. Çukurova Belediyesi Salbaş merkezi ile ilgli plan yaptı ve onaylandı. Büyükşehir Karahan bölgesi ile ilgili plan çalışması yaptı. Tarım kurulundan onay çıkmadı, bekliyor. Cumhur İttifakı meclis üyeleri kendilerine engel olmadı. Yaban hayatı ile ilgili plan bizimle ilgli değil direkt çevre ve şehircilik bakanlığı ile ilgilidir. Mayıs meclisinde bu durumu kendilerine soracağım.” dedi.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana'da Elektrikli Bisiklet Fabrikasında Yangın...

Ehliyetsiz Sürücü Ganyan Bayine Girdi...

03.05.2024 İSTANBUL GECE AT YARIŞI TAHMİNİ

03.05.2024 BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ

Amerika'da Ölmüştü Mezarı Açılacak.

Yusuf Kanlı " 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı paylaşıp, diğer taraftan işçileri kapı önüne koymak tutarlı bir davranış olmamakla beraber hiç etik değildir.”

Adana’da Seyhan Nehrine Atlayan Kişinin Cesedi Bulundu.