Adana 1954 FK 2.Lig'de.

Adana 1954 FK, ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve yeni sezonda 2.Lig’de mücadele etme hakkı kazandı.

SPOR 3.04.2024 19:00:00 0
Adana 1954 FK 2.Lig

Turuncu-Beyazlı ekip, Bergama’yı Mehmet Yıldızaç (2) Mohammad Lith Alzin’in golleri ile 3-1 yendi. Bitexen Adana 1954 FK, ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve yeni sezonda 2.Lig’de mücadele etme hakkı kazandı.

Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Bergama deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadılar. Başkan Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, şampiyonluğa imza atan takımlarını kutladılar ve “Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza şampiyonluğumuzu armağan ediyoruz” dediler.

Bitexen Adana 1954 FK, 24.dakikada Mehmet Yıldızaç’ın golü ile Bergama Sportif Faaliyetler önünde 1-0 öne geçti. 33.dakikada Mohammad Lith Alzin’in attığı golle Turuncu-Beyazlı ekip, karşılaşmada durumu 2-0’a getirdi. 42.dakikada Güven Güneri’nin golü ile Bergama farkı bire indirdi: 1-2. Karşılaşmanın ilk yarısı Bitexen Adana 1954 FK’nın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. 58.dakikada Mehmet Yıldızaç, takımının üçüncü ve kendisinin ikinci golünü kaydetti: 1-3. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Turuncu-Beyazlı ekip, maçı 3-1 kazandı.

Ligdeki en yakın rakibi Sebat Gençlik ile puan farkını 13'e çıkaran Adana 1954 FK, kalan 4 maçını kaybetse dahi şampiyonluğu garantiledi. Kaplanlar önümüzdeki sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek. 

Bitexen Adana 1954 FK, ligde 27.haftada Pazar günü saat 15.00’de Tarsus Şehin Stadında Balıkesirspor’u konuk


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana'da Elektrikli Bisiklet Fabrikasında Yangın...

Ehliyetsiz Sürücü Ganyan Bayine Girdi...

03.05.2024 İSTANBUL GECE AT YARIŞI TAHMİNİ

03.05.2024 BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ

Amerika'da Ölmüştü Mezarı Açılacak.

Yusuf Kanlı " 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı paylaşıp, diğer taraftan işçileri kapı önüne koymak tutarlı bir davranış olmamakla beraber hiç etik değildir.”

Adana’da Seyhan Nehrine Atlayan Kişinin Cesedi Bulundu.