Adana MÜSİAD EXPO’da pazar arayacak

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, 18 – 21 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP’ta gerçekleştirilecek uluslararası MÜSİAD EXPO Fuarı’nda Adana markalarının da yer alacağını söyledi.

EKONOMİ 16.10.2020 10:32:00 0
Adana MÜSİAD EXPO’da pazar arayacak

Kavak, “Üyelerimizin bu önemli organizasyonda Pazar geliştirme çabasına destek oluyoruz” dedi. 

Yurtdışından alım heyetlerinin ağırlanacağı, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından hemen her sektörün yer alacağı MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı 18-21 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP’ta gerçekleştirilecek. İş, siyaset, medya ve akademi dünyasının yoğun ilgi gösterdiği MÜSİAD EXPO Fuarı’nda Adana markaları da yer alacak.

Fuar fiziki olarak gerçekleştirilmesinin yanı sıra özel bir yazılımla e-fuar olarak da katılımcı ve ziyaretçilere açık olacak. Bu özelliğiyle Türkiye’nin en büyük ‘hibrit fuar’ etkinliği olacak MÜSİAD EXPO, B2B ve küresel ortaklıkların kurulabileceği arena olacak.   

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, 30’uncu yılını kutlayacak organizasyondan Adana markalarının daha etkin yararlanması çerçevesinde çalışma yaptıklarını belirterek, “Birçok üyemizin stantlarıyla katılacağı fuara, Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB destek veriyor. Üyelerimizin gerek stantla gerek ziyaretçi olarak katılımları için bizler de yoğun çaba sarf ediyoruz. Yurt dışından alım heyetlerinin ağırlanacağı etkinlik firmalarımıza yeni fırsatlar açacak. Her sektörden Ar-Ge ve yenilik içeren ürünleri toplu halde görebileceğimiz Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonuna ilgi duyanlar, ziyaretçi olabilmek ve detaylı bilgi almak için MÜSİAD Adana ile irtibata geçebilir” dedi.          


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Alzheimer ve Parkinson Riskini Azaltan Besinler...

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin "96 günde 96 mahallemize ziyaret çalışmamıza önümüzdeki hafta başlıyoruz”

Portakal Çiçeği Karnavalı Adana Esnafına Katkı Sağlıyor.

Tarihi Tepebağ’da İlk Uluslararası Sergi Açıldı.

Adana'da Hava Durumu....Hafta Sonu Yağış Bekleniyor.

SGK'dan Yüreğir 'e Haciz Tebliği...

Fenerbahçe Kadın Basketbol 18.Kez Şampiyon.