Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Vali Köşger, 18 Mart gününün milletimizin birlik ve beraberliğini korumak uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi anmak ve minnet duygularımızı ifade etmek için bir vesile olduğunu dile getirdi.

GÜNDEM 18.03.2024 22:07:00 0
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger  “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Vali Köşger, Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şube Başkanı Emine Kunt, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Adana Şube Başkanı Emine Bilgen, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adana Şube Başkanı Coşkun Adaber, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Ali Bakır’ı ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger, 18 Mart gününün milletimizin birlik ve beraberliğini korumak uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi anmak ve minnet duygularımızı ifade etmek için bir vesile olduğunu dile getirdi.

Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerini ve gazilerimizi ziyaret etmenin önemine değinen Vali Köşger, “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar. Onların kahramanlıkları, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığını simgeliyor. Bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimize minnet borcumuz sonsuzdur ve her zaman onların aziz hatıralarını yaşatacak ve onların bizlere bıraktığı emanetlere sonsuza kadar sahip çıkacağız.” dedi.

Vali Köşger’in ziyaretleri şehitlerimizin aziz ruhlarına dualar edilmesinin ardından gerçekleştirilen sohbetle son buldu.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Restoran ve Kafelere KDV Artışı...

27.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Muslera Kurtardı Galatasaray Attı .0-3

12 Portakal Çiçeği Karvanalından Renkli Görüntüler.

Adana'da "Sürdürülebilirlik Zirvesi"

Adana'da Kadın Yolcu Seyir Halindeki Otobüsten Düştü.

Karaisalı'da Borç Bilançosunu Açıkladı.