AK Parti Adana İl Yönetimi belirlendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla AK Parti Adana İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Mehmet Ay, yönetimini oluşturdu.

SİYASET 17.12.2019 11:32:00 0
AK Parti Adana İl Yönetimi belirlendi

6. Olağan İl Kongresi’yle yönetime gelen Av. Fikret Yeni’nin istifasıyla boşalan AK Parti Adana İl Başkanlığı’na atanan Av. Mehmet Ay’ın yaklaşık bir yıldır vekil olarak hizmet bayrağını taşıyan Şerif Güler’den görevi devralmasının ardından yeni il yönetimi de belirlendi.

Yeni il yönetimi şu isimlerden oluştu:

Mehmet Ay, Abdurrahman Yeşiltaş, Adem Sağlam, Ahmet Eren, Ali Cengiz Taşcı, Aslı Çelik, Ayhan Alagöz, Ayşe Temel, Aytekin Uçar, Basri Çetinkaya, Bora Tomas, Cevriye Güney, Davut Şimşek, Dinçer Dinç, Duygu Yüksel, Emine Karaköse, Esmehan Işık, Fahri Keleş, Faruk Aytek, Fatih Balıkçı, Gamze Diker, Gizem Sarıbıyık, Gülçe Gül, Hasan Bolat, Hayriye Karaca, Hazal Dizman, İbrahim Gökçedağ, İbrahim Kodak, İsa Bozkurt, Kasım Pamuk, Kenan Özbey, Kürşat Akpınar, Mehmet Akif Çörten, Melih Çiçek, Melike Yıldırım, Merve Aydın, Muhittin Çolak, Mustafa Özkan, Nail Göçer, Orhan Yavuz, Özge Ulaş, Salih Sarı, Samime Özkaya, Şahin Cerit, Şerif Güler, Şevket Uludağ, Talat Özyürek, Turgut Erişmen, Türker Kaya, Zeki Çeliker.

Yedek yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:

Cumali Orçun Sarıgül, Ferhat Yüksekyayla, Mehmet Alp, Mahmut Sami Zedelenmez, Hüseyin Yüksel, Mehmet Kartal, Muhammed Tunç, Azem Aydoğan, Ahmet Yıldız, Nevati Hakseven, Süleyman Karakaş, Mehmet Özler, Kenan Kartum, Selami Beydilli, Sait Öztürk, Murat Deniz, İrfan Yıldız, Oktay Karakan, Hakkı Muratlı, Ahmet Sert, Hasan Güler, Lokman Yaşar, Emin Baltacı, Alaattin Tımar, Gülten Doğaner.

AK Parti Adana teşkilatlarının yeni dönemdeki önceliklerinin bir ayağı Türkiye hedeflerinde sabit, diğer ayağı ise Adana’nın dört bir köşesinde gezen bir gönüllülük hareketini oluşturmak olduğunu belirten Başkan Ay, “Partimizin Adana’daki bu yeni sayfasında üniversitemizle akademik düzeyde önemli işbirliklerimiz olacak. Uluslararası konferanslar, politika çalıştayları, parti içi eğitimler konusunda üniversitelerimiz ile dirsek temasımızı yeniden kurgulayacağız. Adana’nın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tüm sanayicilerimizle çeşitli periyotlarda bir araya geleceğiz. Sanayi odamızla istişare ederek ‘üreten Adana’, ‘istihdam sağlayan kent’ modeli üzerinde kafa yoracağız. Adana’yı ekonomik düzeyde bir cazibe merkezi haline getirmek için kıymetli bakanlarımız ve milletvekillerimizle ortak aklın gücünü kullanarak tarımda da parlayan bir yıldız haline getirmek için alın teri dökeceğiz” dedi.


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


29.03.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

Saimbeyli Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Mahmut Dal "Saimbeyli benim sevdamdır.Derdi derdimdir. Bitmeyecek meselemdir. Şehri emindir ,Şehri emanettir "

Karaisalı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Saadettin Aslan "Sizlere güvendik ve cenabı Allah’ın izniyle başaracağız. Geleceğimize sahip çıkacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan " Pozantı’nın çalışkan Belediye Başkanı Mustafa Çay için 'yeniden devam' İstiyoruz "

AK Parti Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar " "İnsana Dokunan Sosyal Projelere Önem Verecegiz"

İmamoğlu Belediye Başkanı ve Adayı Kasım Karaköse "Belediyemizde artık rantçılar yok. Torpil yok. Laf ebeliği yok. Belediye bütçesini hovardaca kullanan yok"

Zeydan Karalar Yumurtalık’tan Seslendi "“Hangi partiden olursa olsun birisi bana ‘şuna ihtiyacımız var’ dediğinde, yapılabilir bir şeyse ben o ihtiyacı yerine getiririm”