AK Parti bir Vefa Hareketidir

Başkan Ay Göreve Vefa Ziyaretleriyle Başladı

SİYASET 23.11.2019 16:07:00 0
AK Parti bir Vefa Hareketidir

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle geçtiğimiz günlerde Adana AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Av. Mehmet Ay, il binasındaki makam odasına oturmadan önce, geçmiş dönemlerde görev yapan AK Parti Adana İl Başkanlarını ziyaret etti.

Başkan Ay, ziyaretler kapsamında Kurucu İl Başkanı ve Parti Kurucular Kurulu Üyesi olan Ziyaeddin Yağcı’nın kabri başında dua etti.

Sırasıyla Fikret Yeni, Vedat Kahyalar, Mustafa Kebude, Mehmet Sağlam ve Mustafa Attaroğlu’nu ziyaret eden Başkan Ay, başarı temennilerini kabul etti.

Adana’nın AK Partili yeni başkanı şu açıklamalarda bulundu:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsıma güvenerek tevdi ettiği İl Başkanlığı görevini tarihsel bir sorumlulukla üzerime aldım. Güveninden ve teveccühlerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza ve onun yol arkadaşı kıymetli Bakanımız Ömer Çelik’e çok teşekkür ediyorum. İl binamızdaki mesaimize başlamadan evvel Yunus Emre’nin dediği gibi ‘Her şeyden iyisi bir gönüle girmektir’ dedik ve önceki dönem İl Başkanlığı yapmış büyüklerimizi ziyaret ederek dualarını aldık. Çünkü biz iyi biliyoruz ki AK Parti’nin siyaset hamurunda vefa vardır. Vefa bu toprakların en güçlü değeri, AK Parti ise bu toprakların değerlerine sıkı sıkıya bağlı koca bir çınardır. Bu anlayışla, hem vefamızı göstermek hem de AK Parti’nin Adana’daki kurumsal hafızasını diri tutmak için bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Umuyorum ki vefa ile başlayan çalışmalarımız önce gönülleri, seçim zamanı da sandıkları fethedecektir.”


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Muslera Kurtardı Galatasaray Attı .0-3

12 Portakal Çiçeği Karvanalından Renkli Görüntüler.

Adana'da "Sürdürülebilirlik Zirvesi"

Adana'da Kadın Yolcu Seyir Halindeki Otobüsten Düştü.

Karaisalı'da Borç Bilançosunu Açıkladı.

26.04.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

26.04.2024 BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ