AKAMDER'den Güner'e hayırlı olsun ziyareti

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Adana Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Ümit Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 28.09.2020 11:39:00 0
AKAMDER

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Onur Işıklı, Özcan Güngör Adana Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Ümit Güner’ hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak iyi dilek temennilerinde bulundular. Ziyarette Kamu Müteahhitlerinin sorunları ve çözüm noktasında neler yapılabilecekleri de ele alındı.

‘EN İYİ İŞ ORTAKLARIMIZIN BAŞINDA MÜTEAHHİTLER GELİYOR’

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Kurum olarak iş ortağı olarak gördüğümüz mükelleflerin başında müteahhitlerimiz gelmektedir. Bu nedenle elbette sürekli iş birliğimiz sürecektir. Bu konuda Vergi Dairemiz olarak her türlü iş birliğine ve yardıma hazırız. Geçirdiğimiz zor süreçte bu Pandemi den en az zararla etkilenmeyi umuyoruz. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “Dedi.

 

‘VERGİ DAİRESİ AKAMDER İŞ BİRLİĞİ’

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyaret ile ilgili açıklamasında; “Adana Vergi Dairesi Başkanlığına Sayın Ümit Güner ‘in atanmasından dolayı ümitli olduğumuzu ifade ediyorum. Kendisinin konulara hâkim olması, donanımlı ve bilgi, birikiminin çok olumlu yansımaları olacağını umuyoruz. Bu vesile ile ilgili Bakanımıza da teşekkür ediyoruz. Kovid-19 sürecinde sağladıkları kolaylıklar ve imkanlar rahatlamamızı sağladı. İnşallah süreci en az zararlarla atlatmayı sağlarız. Sayın Vergi Daire Başkanımız Ümit Güner dende biz Müteahhitler için elzem olan; “İZ” olarak düşen vergilerin bağlı bulundukları Vergi Dairelerinden sorgularının sona erdirilmesini ve 5 000TL ye kadar olan muafiyetin limitinin 10 000TL ye çıkarılması hususunda desteklerini bekliyoruz, nihayetinde bürokratik işlere takılmamıza engel olunacağını düşünüyoruz.” Dedi.


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


CHP Yüreğir Adayı Ali Demirçali "Geri kalmışlığa, işsizliğe, yoksulluğa, yolsuzluğa, açlığa, sefalete, üvey evlat muamelesine son vermek için; bir şey değil, çok şey yapacağız…

CHP Çukurova Adayı Av Emrah Kozay "Geliyoruz..Çukurova'ya Hizmete Hazırız.."

İYİ Parti Seyhan Adayı Akif Kemal Akay "Ben Seyhanlıya her zaman güvendim, güvenmeye de devam ediyorum’

Cumhur İttifakı Çukurova adayı Firdevs Cingözler'den "Beklenen değişime adım adım" yürüyüşü.

Dem Adana Büyükşehir Eş Başkan Adayı Mahfuz Güleryüz "Bizim Kişisel Hiç Bir İstediğimiz Olmadı...Sadece "KENT UZLAŞISI " istedik.

Dem Adana Büyükşehir Eş Başkan Adayı Mahfuz Güleryüz Rifat Söylemeze' Konuk Oldu.."Biz İttifak Yapamadık,Tekrar tekrar Söylüyorum Yapamadık....Bariyerler Örüldü..."

29.03.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ