Akay, Aydınlar ve Barış Mahallelerinde

“En doğru hizmeti yapıyor ve gerçek ihtiyaç sahibine yardımımızı ulaştırıyoruz”

GÜNDEM 13.01.2021 10:43:00 0
Akay, Aydınlar ve Barış Mahallelerinde

“Birlikte yönetiyor, birlikte başarıyoruz” düşüncesiyle Muhtarların ve Halkın yönetimde söz sahibi olmasını sağlayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 2020’de olduğu gibi 2021 hizmet yılında da yapılacak öncelikli hizmetleri belirlemek amacıyla Aydınlar ve Barış Mahallelerinde Muhtarlar ve Halkla bir araya geldi.

 Açık havada bölge mahalle muhtarları toplantısı veya muhtarları ziyaret şeklinde gerçekleşen 2021 yılı hizmet önceliklerini belirleme ziyaretlerine Başkan Akif Kemal Akay dışında, Belediye Başkan Yardımcıları ile ilgili birim Müdürleri katıldı. İlk olarak Aydınlar Mahallesine giden Başkan Akay ve beraberindekiler Muhtar Eyvaz Tuna ile bölge halkını ziyaret etti.

BAŞKAN AKAY AYDINLAR MAHALLESİNDE

Pandemi önlemlerine uygun olarak maske, mesafe kurallarına uyulan toplantıda, Aydınlar Mahallesi Muhtarı Eyvaz Tuna, mahallede önemliden önemsize doğru yeni veya yenilenmesini arzu ettiği hizmetleri aktardı. Çevrede bulunan vatandaşlar da, yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Akay’a teşekkür ederken, hizmette öncelikler konusunda görüşlerini aktardılar. Başkan Akay ise mevcut bütçe ile halkın ihtiyaç duyduğu ve belirttiği en önemli hizmetten, önemsize doğru sıralı şekilde iş ve işlemlerin yapılacağını kaydetti.

BAŞKAN AKAY BARIŞ MAHALLESİNDE

Başkan Akay ve beraberindekiler daha sonra Barış Mahallesine geçti. Başkan Akay, Barış Mahallesi Muhtarı Özkan Ökdem ile vatandaşla bir araya geldi. Barış Mahallesi Muhtarı Özkan Ökdem Başkan Akay’a,  yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Muhtar Ökdem, yeni dönemde mahallesinde öncelikli olarak ihtiyaç duyulan veya yenilenmesini talep ettiği hizmetleri aktardı. Mahalle sakinleri de Başkan Akay ile sohbet ederek, yıl içinde yapılması planlanan iş ve işlemlerle ilgili görüşlerini aktardı.

“MUHTARLAR VE HALKIN YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ OLMASINI ÖNEMSİYORUZ”

Başkan Akay da, muhtar ve mahalle sakinlerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Muhtar ve halkın yönetimde söz sahibi olmasının kendilerine hizmet sunumunda büyük katkı ve kolaylık sağladığını ifade eden Başkan Akay şöyle konuştu;

“Aydınlar ve Barış Mahallelerimizde bir kez daha gördük ki; sorunları en iyi, yaşayanlar biliyor. Bu nedenle Muhtarların, halkın ve diğer sivil toplum kuruluşlarının yönetimde söz sahibi olmasını önemsiyoruz. Mahallede kimin yardıma ihtiyacı var, hangi hizmet öncelikli bunu en iyi muhtar ve burada yaşayanlar biliyor. Bu istişareler sonucunda biz de en öncelikli hizmetten başlayarak hizmet sunumunu, en yardıma muhtaç yurttaşımıza da Sosyal Yardımlarımızı ulaştırabiliyoruz. Bu konuda bize katkı veren tüm muhtar ve halkımıza teşekkür ediyorum”

ÇOCUKLAR HEDİYELERİNİ ALDI

Başkan Akay, Belediye bürokratları ve Muhtarlar daha sonra mahallelerdeki hizmet alanlarında inceleme yaptı. Başkan Akay Mahallelerde karşılaştığı çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.  

Adana'da ormanlık alanda erkek cesedi bulundu.

Seyhan Belediyesi’ne İhale Tepkisi...

Adana Deprem Davasında Tepki: Cezada İndirim

Adana'da turfan'da soğan hasat'ı başladı

Adana Yumurtalık ... Denizanaları kıyıya vurdu..

SGK Bayram İkramiyesinin Yatırılacağı Tarihleri Açıklandı...

Adana'da Kasım Gülek Köprüsü Kapatıldı...Yıkım Başlıyor..

Süleyman Pampal Adana'daki aktif faylara dikkat çekti "7'ye kadar deprem üretme potansiyeline sahip "

Aziz İhsan Aktaş' davasında 5 başkan için tutukluluğunun devamı talep edildi

Turbeyler Grubu "Talip çıkmaması durumunda Devir Almaya Talibiz "


Adana Demirspor 1-8 İstanbulspor

Adana'da üzerine profil düşen işçi İşçi Bayramin'da Hayatını Kaybetti.

Adana'da Ayağı Asansör İle Kabin Boşluğu Arasına Sıkışan İşçi Kurtarıldı

Adana'da Otomobil Bagajında 20 Kg Uyuşturucu Ele Geçirildi..

Adana'da Sulama kanalına düşüp, kaybolan Yusuf'un cansız bedeni bulundu

Adana'da otomobil ile 2 cipin karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Adana'da Komşular Arasında Gürültü Kavgasında Silahlar Patladı.5 Yaralı