Ali Demirçali "Mayıs'a Kadar Mühlet Verildi. Henüz Bir Haciz İşlemi Söz Konusu Değil"

Ali Demirçalı; Belediyeye ait bir şirket olan Yüreğir İmar A.Ş'nin bir SGK yöneticisi tarafından arandığını 170 milyonluk sigorta prim borcunun hemen ödenmesinin talep edildiğini,

SİYASET 22.04.2024 18:18:00 0
Ali Demirçali

31 Mart seçimlerinde Yüreğir Belediye Başkanı seçilen Ali Demirçalı 170 milyonluk SGK borcu nedeniyle Yüreğir İmar A.Ş'ye haciz geleceğini duyurdu.  

Haciz haberlerinin detayını sorduğumuz Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı; Belediyeye ait bir şirket olan Yüreğir İmar A.Ş'nin  bir SGK yöneticisi tarafından arandığını 170 milyonluk sigorta prim borcunun hemen ödenmesinin talep edildiğini, ödemediği takdirde Yüreğir Belediyesi'ne icra işlemi uygulanacağının söylendiğini ifade etti. Bu talep üzerine SGK yetkilileri ile görüştüğünü söyleyen Başkan Demirçalı " Bize hacizden önce Mayıs'a kadar mühlet verildi" dedi.

Haciz iddilarını sorduğumuz SGK yöneticileri ise haciz haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, yalnızca rutin bir uygulama olarak bütün belediyelere ve onlara bağlı şirketlere ödeme talebi gönderildiğini ifade etti. 
Yüreğir İmar A.Ş'den talep edilen SGK borcunun ilk etapta ödenmesi gereken kısmının 90 milyon olduğunu ifade eden yetkililer; "Tüm belediyelerimizin SGK borcu var. Pandemi ve deprem nedeniyle belediyelerimizden uzun süredir ödeme talep etmedik. Şu anda hepsi ile görüşmelerimiz sürüyor. Hepsine ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Henüz bir haciz işlemi söz konusu değil" ifadelerini kullandı.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Maganda Kurşunu İsabet Eden Kadın Hayatını Kaybetti.

05.05.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Kozan ve Feke'de Sel ..Saimbeyli’de yine yola kaya devrildi.

Hikmet Karaman " “Üç puan aldığımız için mutluyuz”

Şimsek İstanbulspor Deplasmanından İlk Deplasman Galibiyeti İle Dönüyor. 0-1

Yüregir Belediyesin'den Kamulaştırma Kararı.

Nadas Koşusu Kahraman Ekürüsin'den Ohrid İncisi'nin.