ARABADA SİNEMA GÜNLERİ ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR

Yüreğir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği 19 Temmuz saat 19.30 ‘İyi ki Varsın Eren’ filmi ile başlıyor.

MAGAZİN 17.07.2023 15:40:00 0
ARABADA SİNEMA GÜNLERİ ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR

 

Yüreğir Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilen ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliğinde gazozlar ve patlamış mısır Yüreğir Belediyesinin ikramı olacak. Yüreğir Millet Bahçesi’nde kurulacak dev ekranda yapılacak sinema gösteriminde ilk olarak Trabzon Maçka’da teröristlerle kahraman Mehmetçiğin çatışması sırasında hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayat hikayesini konu eden ‘İyi ki Varsın Eren’ filmi ile 19 Temmuz saat 19.30 Yüreğir Millet Bahçesinde start alacak.

Bütün Adanalı vatandaşları ‘Arabada Sinema Günlerine’ davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ‘Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizi vatandaşlarımız çok sevdi. Hemşerilerimiz aileleri ile gelip burada güvenli bir şekilde sinemalarını izleyebilirler. Patlamış mısır, gazoz ve çekirdek bizim ikramımız olacaktır. Bütün vatandaşlarımızı ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliğimize ‘İyi ki Varsın Eren’ filmini izlemeye davet ediyorum.’ şeklinde konuştu. 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Kozan'da Pembe Zakkum Zamanı....

30.04.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

 Murat Sancak "Bundan Sonra Yazacağım FETÖ Futbol Yapılanması Bilgileri Biraz Ansiklopedik Bilgiler İçerecek." Kim bu FETÖ'cüler ?

Adana'daki Merkez Belediyelerinin SGK Borçları....

Seyhan Belediyesinden İşçi Çıkış Tarihini "Adanakuşu" Duyurdu.

Yüreğir Belediyesinde 350 İsime Çıkış Verildi.

Adana'da Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış .