Bayramlar, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, bayramları, birliğimizin beraberliğimizin pekişmesi için bir fırsat olarak gördüğünü söyledi.

GÜNDEM 24.05.2020 16:47:00 0
Bayramlar, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır

 

Koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramında arada fiziki mesafe olsa da kalben bir arada olunacağını ifade eden Başkan Niyazi Göger, "Bir arada nice bayramları birlikte karşılamak için kurallara uyalım, tedbiri elden bırakmayalım" dedi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifi geride bırakmanın hüznüyle, bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunun birlikte yaşandığını dile getiren Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Bayramları, kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsat olarak görüyorum. Hep böyle görelim, zira bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır” dedi.

Pandemi nedeniyle Ramazan Bayramının sevdiklerimizden fiziki olarak uzak olmanın burukluğuyla kutlanacağını belirten Başkan Niyazi Göger, "Gönül isterdi ki, bu bayramı daha bir coşkuyla, daha bir heyecanla kutlayalım. Ancak hem ülke genelinde hem de Adana özelinde, dünya genelinde milyonlarca insanın hastalanmasına, yüz binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs salgınıyla mücadelede çok önemli bir sınav verdik. Devletimiz tüm imkanlarını seferber etti, başta sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimiz olmak üzere tüm kamu personeli fedakarca görev yaptı. Yapılacak küçücük bir hata, göz ardı edilecek bir ihmal tüm çabaları boşa çıkartacaktır. Kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizin sağlığını düşünerek bu bayram tedbiri elden bırakmayalım ki bundan sonraki bayramlarda sevdiklerimizle doya doya kucaklaşabilelim. Bu düşüncelerle esnaf ve sanatkarlarımız ile Adanalı hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış huzur ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana’nın Doğasına ve Tarihi Dokusuna Doğru Sefer Yapacak Olan Turizm Treni Seferlerine Başlıyor.

Zeydan Karalar "Salbaş'ın İmarını Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Engellemişti " MHP’li Demirdağ "Büyükşehir O Bölgede Hiç Plan Yapmadı "

20.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

"Bu yıl karnavalımız, yaklaşık 5 milyar liranın üzerinde bir ekonomik değere ulaşacak"

CHP Genel Merkezi İl Başkanlıklarına Alehte Çalışan İsimleri İstedi.

MHP İl Başkanı "Adana’da meydan boş zannedilmesin. Ne Bu Ülke Ne De Adana Sahipsiz Değildir.”

Adana'da Bazı Bölgeler Toz Duman.....