Bu nasıl bir anlayış?

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, CHP’li belediyelerin halka hizmetinin iktidar eliyle engellenmesine sert tepki gösterdi

SİYASET 20.04.2020 11:55:00 0
Bu nasıl bir anlayış?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, tüm dünyayı etkisi altına alan ‘Koronavirüs’ salgınında CHP’li belediyelerin halka hizmetinin engellenmesine sert tepki gösterdi.

Evlerine kapanmak zorunda olan vatandaşların gerek sağlık problemleri gerek gıda ve gerekse maddi imkansızlıklar nedeniyle büyük bir çöküntü yaşadığına dikkat çeken Dr. Şevkin, “Bu zor günlerde millete hizmete adanmış CHP’li belediyelerin iktidar eliyle engellenmesine anlam vermek oldukça güç” dedi.

Siyasi iktidarı halkın dikkatine ve vicdanına sunan Dr. Şevkin, “Koronavirüs gibi bütün dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığı dahi siyasi bir ayrıştırma ve ötekileştirme hareketine dönüştürdüler” dedi.

“UYGULAMALARA BAKAR MISINIZ?”

Vatandaşa derman olmak yerine vatandaşın kutuplaştırılmasının Türkiye’ye bir şey kazandırmayacağını vurgulayan Dr. Şevkin, şunları söyledi:

“CHP’li belediyelerin bağış hesaplarını bloke ettiler. CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Antalya Muratpaşa ve Eskişehir Odunpazarı belediyelerinin aşevlerinin hesaplarına el koydular. İstanbul ve Mersin Büyükşehir Belediyelerinin bedava ekmek dağıtımını engellediler ancak kendi partilerine mensup belediyelerin uygulamalarına seslerini çıkarmadılar. Umarım salgın önü alınamayacak sonuçlar doğurmaz ve umarım kullanımına gerek kalmaz ancak Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hazırda tuttuğu Sahra Hastanesi’ne işlem başlattılar. Kadıköy Belediyesi’nin Cumhuriyetimizin 100. yılında vatandaşımıza moral için verdiği bando konserini bile yasakladılar. İzmit Belediyesi’nin 23 Nisan için sokakları süslediği bayraklara bile tahammül edemediler. Basit bir maske dağıtımını dahi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Tüm bu uygulamalar yetmiyormuş gibi bir de belediyelerimizi ‘paralel’likle suçladılar. İktidarın ötekileştirme, ayrıştırma ve kutuplaştırma politikalarını milletimizin takdirine bırakıyorum” diye konuştu.

CHP’li Dr. Şevkin, tüm engellemelere rağmen CHP’li tüm belediyelerin hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan tüm vatandaşlara eşit ve güvenilir hizmet sunmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Adana'da silahlı saldırıya uğrayan baba yaralandı, oğlu öldü..

Murat Sancak Metris'den Adana Demirspor Taraftarına Seslendi “Takıma maddi olarak da sahip çıkın "

Adana Kozan milyonluk İngiliz ve Arap atlarının yetişme alanı oldu.

Adana'da Bir İdealist Okul Müdürü görev yaptığı okulun mobilyalarını kendi üretiyor

Karaisalı'da bir mahalle Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından koruma çemberine alındı.

Adana'da iş İnsanına Pompalı Silahla Saldırı...

Adana'da Erkek Kuaförün'de Silahlı Kavga...3 Ağır 7 Yaralı..

Kedi ve Köpeklerin Kimliklendirilmesi İçin Son Tarih 31 Aralık

Mahalle Mahalle Gezip Çocukları Dönme Dolaba Bindiriyor...

Polis Memuru Beylik Silahı İle Hayatına Son Verdi..


Adana’da Öğretmene Silahlı Saldırı

Adana'da silahlı saldırıya uğrayan baba yaralandı, oğlu öldü..

Adana'da sonda tüpüne meyve suyu koyup hasta numarası yapan Dilenciye Ceza..

Adana’da trafikte sürücülerden yol Kavgası

13.01.2026 ANTALYA AT YARIŞI TAHMİNİ

13.01.2026 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana'da Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı Adam Hayatını Kaybetti..