Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı şampiyonluğa koşuyor

Adanalı kızlardan oluşan takım güçlü rakibi İmamoğlu Belediyespor’u da mağlup etti.

SPOR 14.12.2020 12:13:00 0
Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı şampiyonluğa koşuyor

 

 

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı (ABBSK) 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’nde karşı karşıya geldiği İmamoğlu Belediyespor’u nefes kesen mücadele sonucunda 3-2 mağlup ederek zor bir engeli geride bıraktı.

 

Ligde şampiyonluğu hedefleyen ABBSK Kadın Voleybol Takımı, Menderes Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiği güçlü rakibini Tie-Break sonucu 3-2 mağlup etti.

TAMAMI ADANALI KIZLARDAN OLUŞAN EKİP ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı 6’ncı maçında 5. galibiyetini alarak yoluna emin adımlarla ilerliyor. Haftanın derbi müsabakasında İmamoğlu Belediyespor’u 25-16, 25-18, 18-25,11-25 ve 15-7’lik setlerle mağlup etti.  Maça çok hızlı başlayan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ilk 2 seti rahat kazandı. Ancak maçı bırakmayan İmamoğlu Belediyespor skora denge getirdi ve maçta uzatmaya gitti. Son sette daha az hata yapıp, daha etkili oynayan ABBSK maçı kazanarak gruptaki iddiasını sürdürdü. Karşılaşma sonrasında teknik ekip ve oyuncuların sevinçleri ise muhteşemdi. Kulüp Başkanı Kadir Özdemir maç sonu yaptığı açıklamada, “Mütevazi bütçeyle Adanalı gençlerden oluşan bir kadroyla grupta oldukça iddialı bir konuma geldik. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Gençlerimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Kadir Özdemir, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Adana’yı spor kenti yapma kararlılığının sonuçlarını önümüzdeki süreçte daha yoğun almaya başlayacaklarını söyledi. 


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


CHP'nin Seyhan Adayı Av. Oya Tekin "Senin sesin Oya Tekin olacak. Hep birlikte kazanmış olacağız."

CHP Çukurova Adayı Emrah Kozay Hakkında Broşürler Dağıtılmaya Devam Ediyor.

CHP Yüreğir Adayı Ali Demirçali "Geri kalmışlığa, işsizliğe, yoksulluğa, yolsuzluğa, açlığa, sefalete, üvey evlat muamelesine son vermek için; bir şey değil, çok şey yapacağız…

CHP Çukurova Adayı Av Emrah Kozay "Geliyoruz..Çukurova'ya Hizmete Hazırız.."

İYİ Parti Seyhan Adayı Akif Kemal Akay "Ben Seyhanlıya her zaman güvendim, güvenmeye de devam ediyorum’

Cumhur İttifakı Çukurova adayı Firdevs Cingözler'den "Beklenen değişime adım adım" yürüyüşü.

Dem Adana Büyükşehir Eş Başkan Adayı Mahfuz Güleryüz "Bizim Kişisel Hiç Bir İstediğimiz Olmadı...Sadece "KENT UZLAŞISI " istedik.