"Ceyhan'ın Önündeki Bütün Engelleri Birlikte Aşacağız"

Ceyhan Belediyesi evine uzak olduğu için parka gidemeyen engelli gencin evinin bahçesine park yaptı.

GÜNDEM 17.05.2020 11:25:00 0

Ceyhan'da yaptığı sosyal projeler nedeniyle "Ceyhan'ın Annesi" ünvanı ile tanınan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem kendisine ulaşarak oğlu Emre Özbay 'ın engelli olması nedeniyle parka gidemediğini ve evde çok sıkıldığını söyleyen anne Yeter Özbay 'ın isteğini cevapsız bırakmadı. Ceyhan'ın Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde ikamet eden Özbay ailesinin evinin bahçesine oğulları Emre için Ceyhan Belediyesi tarafından bir park yapıldı.

 

Ceyhan'ı engelli vatandaşların da rahatlıkla yaşayabileceği engelsiz bir kent haline getireceklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem;" Onların hayatlarını kolaylaştıracak bütün projelerde için bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ceyhan'da engelli engelsiz herkes için yapılması gereken çok şey olduğunun farkındayız. Ceyhan'ın yaşam standartlarını yükseltmek için ilçemize gönül vermiş herkesle iş birliği içinde hizmet etmek için varız. Yavrumuz Emre'nin annesi bize ulaşıp oğlunun durumunu anlattı. Bizde kısa sürede, elimizden geldiğince isteklerini yerine getirdik. İlçemizin engelsiz bir yaşam alanı olması için yapılacak çok iş var. Ceyhan'ın önündeki engelleri hep birlikte aşacağız" ifadelerini kullandı.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


27.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Muslera Kurtardı Galatasaray Attı .0-3

12 Portakal Çiçeği Karvanalından Renkli Görüntüler.

Adana'da "Sürdürülebilirlik Zirvesi"

Adana'da Kadın Yolcu Seyir Halindeki Otobüsten Düştü.

Karaisalı'da Borç Bilançosunu Açıkladı.

26.04.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ