CHP Sarıçam Adayı Hüseyin Göçmen " “Sarıçam başka ilçeler gibi değil. Gerçekten başka bir ilçe. İnsanı da farklı, cana yakın"

CHP Sarıçam Belediye Başkan adayı Hüseyin Göçmen’in basınla buluşup projelerini anlattı.

SAĞLIK 7.03.2024 08:38:00 0
CHP Sarıçam  Adayı Hüseyin Göçmen

CHP Sarıçam Belediye Başkan adayı Hüseyin Göçmen’in basınla buluşup projelerini anlattığı toplantıda, CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, CHP Sarıçam İlçe başkanı  Av. Sercan Polat, CHP Çukurova İlçe eski başkanı Av. Remzi Ümit Atay, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı CaferEsendemir eşlik ettiler.

Sarıçam’ın 2009 yılında Yüreğir’den ayrılarak yeni bir merkez ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Adayı Göçmen, “Adaylık sürecimizi başlatan Sarıçamlı hemşehrilerimin hiç hak etmediği rantsal anlayışı olmuştur. Daha yaşanabilir Sarıçam için aday oldum” diye konuştu.
Toplantıya, CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, CHP Sarıçam İlçe Başkanı Sercan Polat, CHP Çukurova İlçe eski Başkanı Av. Remzi Ümit Atay, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Türkiye Gazeteciler Sendikası Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya katılarak destek verdi.
Sarıçam doğumlu olduğunu ifade eden Göçmen, ilçenin kurulduğu günden bu yana mantar gibi inşaatlar çıktığına vurgu yaptı. Sarıçam’da hiçbir sosyal alan ve başka bir etkinlik alanının olmadığını iddia eden Hüseyin Göçmen, her gün inşaatların çoğaldığını söyledi.

İlçede, insan odaklı, proje odaklı, halk menfaatine, halkçı belediyeciliği yansıtacak hiçbir şeyin olmadığını kaydeden CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, “Sarıçam başka ilçeler gibi değil. Gerçekten başka bir ilçe. İnsanı da farklı, cana yakın. Kuzeyden göç aldığı için Sarıçam’ın kuruluşu kuzeyden olduğu için her mahallede, her sokakta mutlaka bir soframız, dostumuz ve akrabamız var” şeklinde konuşarak Sarıçam için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

GÖÇMEN: “PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Proje odaklı belediye olacaklarının altını çizen Başkan Adayı Göçmen, hepsinin halk odaklı olacağını belirtti. İlçede iki üniversite olmasına rağmen öğrencilerle yapılan hiçbir şeyin olmadığını kaydeden Göçmen, “Ekonomide, sanayimizde yapılan hiçbir şey yok.
Bunlarla ilgili olarak bütün çalışmalarımızı yaptık. Yapacak olduğumuz projeler, ciddi bütçelerle yapılacak projeler değil. Buradaki projelerimiz bizim mevcut belediyelerimizde yapmış olduğumuz projeler. Bunların hepsini Sarıçam’da hayata geçireceğiz. Sarıçam’ın nüfusu 250 bine yaklaştı. Bunların çoğu işi toparlayıp düzelttiği zaman Çukurova veya Seyhan’a göç etmenin hesabını yapıyor. Biz inşallah bunun önüne geçeceğiz. Biz bu kardeşlerimizi Çukurova veya Seyhan’a göndermeyeceğiz. Aksine Çukurova’dan ve Seyhan’dan daha yaşanabilir, modern Sarıçam’a yönlendireceğiz” diye konuştu.
TANBUROĞLU: “GÖÇMEN’E GÜVENİYORUZ”
CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, yerel seçimlerle genel seçimler arasındaki dinamiklerin farklı olduğuna vurgu yaptı. Cumhur İttifakı’nın Türkiye’deki siyasi durum sebebiyle gittikçe oylarının eridiği bir dönemin yaşandığının altını çizen Tanburoğlu, “Bu yerel seçim kente dair vizyonun, projelerin ve bunu yapabilecek siyasi
kadroların ve lideri olarak da başkan adaylarının seçimi. Bu noktada görüyoruz ki biz Sarıçam’da Hüseyin Göçmen, sadece matematiksel olarak topladığınız oylarla değil, etkisiyle, projelerinin içeriğiyle Sarıçam’ın ikinci yüzyıl belediyeciliğiyle tanışması amacıyla yaptıklarıyla, ortaya koyduklarıyla yepyeni bir başlangıç yapacak” şeklinde
konuşarak, Göçmen’e güvendiklerini söyledi.
POLAT: “ÖNÜMÜZDE TARİHİ BİR FIRSAT VAR”
CHP Sarıçam İlçe Başkanı Sercan Polat da, Başkan adayı Hüseyin Göçmen’in isminin açıklandığı günden bu yana sahalarda olduğunu söyledi. Sarıçam’ın Adana’nın önemli bir bölgesi olacağını iddia eden Polat, “Biz bunun farkındayız. Nüfusunu üçe katlayan, seçmen sayısını üçe katlayan, konut stoğundan tutun da kamu yatırımlarına kadar her türlü şehrin cazibe merkezi olmaya başlayan ve bunu giderek artıracak bir şehir dokusundan, kent yapısından bahsediyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde belki de Seyhan’dan sonra en büyük ikinci veya ilk 10 ilçe içerisinde olacak. Önümüzde tarihi bir fırsat var. Büyükşehir Belediyemiz son yıllarda gerekli atılımları yapıyor. Özellikle trafiğin rahatlatılması adına. Hem Ahmet Zembilci Bulvarı’nın hem de asfaltı dökülmeye başlayan üniversite bulvarının yapılmış olması ilçeyi rahatlattı. Ayrıca, köy yollarının ve içme suyu projelerinin yapılması da halkta, orada yaşayan vatandaşlar nezdinde gerçekten takdir ediliyor” dedi.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Büyükşehir'den İlaçlama Açıklaması ..15 İlçede Haşere Mücadelesini Sürdürüyoruz..

Kilithaber.com Editörü Recep Özcan'a Evinin Önünde Silahlı Saldırı.

29.04.2024 BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği'den “Adana’nın Geleceğini Konuşuyoruz " Paneli.

Çukurova Ritim ve Müzik Topluluğu Seyhan Belediyesi YKK Merkezin'de Dinleyicilerle Buluşuyor.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ‘Seçimi kazanırsam yine geleceğim dedi ve Sözünü Tuttu..

Adanaspor Son İki Haftaya Bıraktı.... Adanaspor 0-0 Masisa FK