Kaymakan Sarı`dan Gündoğdu`ya ödül

EĞİTİM 1.07.2019 13:02:00 0
Kaymakan Sarı`dan Gündoğdu`ya ödül

Çukurova ilçesinin özel ve devlet okulları yatırımı bakımından Adana?nın eğitim üssü olduğuna dikkat çeken Kaymakam Osman Sarı, ?İlçemizde yer alan ve başarıları ile dikkat çeken Adana Gündoğdu Koleji öğrencileri LGS sınavlarında Türkiye Birinciliği elde ederek gururumuz olmuştur. Türkiye Birincisi olan öğrencilerimiz Efe Kaykaç, Ara Şanlıer ve Betül Eftelya Aykın ile öğretmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Gündoğdu Koleji?nin eğitime yaptığı yatırımları da yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Bu anlamda Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu`ya da teşekkür ediyorum? dedi.   

ÜLKEMİZE OLAN YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise eğitime çok önem veren ve duyarlılığı ile takdir ettikleri Kaymakam Osman Sarı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı?ya nazik ziyaretleri ve verdikleri moral için teşekkür etti. Dr. Gökhan Gündoğdu, ?Hep söylüyorum bizim işimiz eğitim ve bunu en iyi şekilde yapmak için çabalarımız devam edecek. Ülkemize ve şehrimize eğitim yatırımlarımızı durdurmadan sürdüreceğiz. Bende bir kez daha bize bu gururu yaşatarak LGS Türkiye birincisi olan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum? diye konuştu. 

Kaymakam Sarı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Dağlı, LGS şampiyonlarının yakasına altın takarak ödüllendirdi.


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


CHP Yüreğir Adayı Ali Demirçali "Geri kalmışlığa, işsizliğe, yoksulluğa, yolsuzluğa, açlığa, sefalete, üvey evlat muamelesine son vermek için; bir şey değil, çok şey yapacağız…

CHP Çukurova Adayı Av Emrah Kozay "Geliyoruz..Çukurova'ya Hizmete Hazırız.."

İYİ Parti Seyhan Adayı Akif Kemal Akay "Ben Seyhanlıya her zaman güvendim, güvenmeye de devam ediyorum’

Cumhur İttifakı Çukurova adayı Firdevs Cingözler'den "Beklenen değişime adım adım" yürüyüşü.

Dem Adana Büyükşehir Eş Başkan Adayı Mahfuz Güleryüz "Bizim Kişisel Hiç Bir İstediğimiz Olmadı...Sadece "KENT UZLAŞISI " istedik.

Dem Adana Büyükşehir Eş Başkan Adayı Mahfuz Güleryüz Rifat Söylemeze' Konuk Oldu.."Biz İttifak Yapamadık,Tekrar tekrar Söylüyorum Yapamadık....Bariyerler Örüldü..."

29.03.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ