Uludağ ?Bir kap sıcak yemek, bir güler yüz?

MAGAZİN 13.10.2019 11:57:00 0
Uludağ ?Bir kap sıcak yemek, bir güler yüz?

?Tespit edilen ailelerimize düzenli olarak her gün dağıtılıyor?

Sarıçam Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen muhtaç ailelere her gün sıcak yemeklerinin evlerine kadar götürüldüğünü,  sayının ise toplamda 148 hanede 400 kişi olduğunu söyledi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sosyal belediyeciliğin gereği olarak bu uygulamayı göreve geldiklerinden kısa bir süre sonra başlattıklarını belirterek, yaşlı ve bakıma muhtaç, yemek yapacak durumları olmayan ailelere sıcak yemek yardımının kapılarına kadar götürüldüğünü söyledi.  

Başkan Uludağ,? Belediye olarak yemek dağıtımında önceliği, sağlık sorunlarından ya da diğer problemlerden dolayı evde yemek pişiremeyen ailelere veriyor. Her gün 3 çeşit yemeği kapısına kadar giden aileler durumdan oldukça memnunlar.  Vatandaşımıza yardım etmek Belediye olarak bizim en büyük görevimiz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz titiz ve uzun süren bir çalışma sonucunda ihtiyaç sahibi aileleri belirledi. ? dedi.

?Sosyal Belediyecilik? anlayışı ile pek çok Belediye?ye örnek olan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ? Biz Belediye olarak yaptığımız hizmetlerimizi başlayıp biten değil, süreklilik arz etmesini amaçladık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışma sonucunda tespit edilen 148 hanede, 400 kişiye her gün bir öğün olmak üzere sıcak yemekleri veriliyor.?diye konuştu.

 
 
 

TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Portakal Çiçeği Karnavalı Uluslararası Fotoğraf Yarışması” sonuçları açıklandı.

Beta Enerji Adana Engelliler Süper Lig'de..

Çukurova'da Araç Duraga Girdi.Yaralılar Var...

Otoyol'da Araba Zulasın'da Uyuşturucu Yakalandı.

Portakal Çiçeği Festivali Adana Ekonomisine Katma Değer Katıyor .

Kozan Meclis Üyeliğinden Bir İstifa Daha...

Dikkat ! Adana'da Hava Sıcaklığı Mevsim Normallerinin Üzerinde Çıkacak.