“DOLU DOLU YAZ KONSERLERİ”NDE YAŞAR HEYECANI

Adanalı hemşehrimiz ünlü sanatçı Yaşar, Vodafone Red ve Jolly Joker işbirliğiyle düzenlenen “Dolu Dolu Yaz Konserleri”nde sahne aldı.

MAGAZİN 18.07.2023 11:52:00 0
“DOLU DOLU YAZ KONSERLERİ”NDE YAŞAR HEYECANI

Jolly Joker Alaçatı’da konser veren ünlü şarkıcı, hareketli parçalarıyla sevenlerini coşturdu.  Vodafone Red ve Jolly Joker işbirliğiyle düzenlenen “Dolu Dolu Yaz Konserleri” tüm hızıyla devam ediyor. Jolly Joker Alaçatı’da sahne alan Yaşar, kendisini dinlemeye gelen sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Sahne performansıyla müzikseverlerden tam not alan Yaşar, yaklaşık 2,5 saat sahnede kaldı. 

Toplam 38 konser 

“Dolu Dolu Yaz Konserleri” 23 Haziran’da başladı. Şu ana kadar Alaçatı’da 9, UNIQ’te 1 konser düzenlendi. Bu konserleri yaklaşık 5.300 kişi seyretti. Ağustos sonuna kadar toplamda Alaçatı’da 30, UNIQ’te 8 konser düzenlenecek. Hakan Altun, Soner Sarıkabadayı, Buray, Gülşen, İrem Derici gibi sanatçılar sahne alacak.

Biletler Red’lilere %50 indirimli

“Dolu Dolu Yaz Konserleri”nin biletlerine Red’li müşteriler %50 indirimli sahip oluyor. Kampanyadan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden “Fırsatı Kullan” tuşuna tıklayıp şifre almak gerekiyor. Alınan şifre, Biletix satın alma adımında “Vodafone Red %50 İndirim” butonu seçildikten sonra açılan sayfada kod alanına giriliyor. Bir indirim koduyla 1 adet indirimli bilet alınabiliyor. Kampanya 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak.

 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Kozan'da Pembe Zakkum Zamanı....

30.04.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

 Murat Sancak "Bundan Sonra Yazacağım FETÖ Futbol Yapılanması Bilgileri Biraz Ansiklopedik Bilgiler İçerecek." Kim bu FETÖ'cüler ?

Adana'daki Merkez Belediyelerinin SGK Borçları....

Seyhan Belediyesinden İşçi Çıkış Tarihini "Adanakuşu" Duyurdu.

Yüreğir Belediyesinde 350 İsime Çıkış Verildi.

Adana'da Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış .