Erkan’da ders başladı

Antibakteriyel özellikli Çukurova Kampüsü de açıldı

EĞİTİM 10.09.2020 12:34:00 0
Erkan’da ders başladı

Adana’da eğitimin marka kurumu Erkan Koleji’nde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı anaokulu, 8’inci ve 12’inci sınıflarla başladı. Adana eğitim öğretimine kazandırılan bölgenin tek ‘Antibakteriyel okul’ özelliğindeki Erkan Koleji Çukurova Kampüsü de öğrencilerine kapılarını açtı.

Pandemi dönemiyle birlikte yaşanan uzaktan online eğitim sürecini başarıyla yürüten Erkan Koleji’nin Çukurova Üniversitesi arkasındaki Merkez Kampüsü ve Türkmenbaşı Bulvarı’nda inşa edilen Çukurova Kampüsü’nde eğitim-öğretim başladı. Bakterilerin üremelerini ve yaşamalarını engelleyen ürünler kullanılarak inşa edilmesi nedeniyle, ‘Antibakteriyel  kampüs’ özelliğiyle öne çıkan Erkan Koleji Çukurova Kampüsü’nde ise ilk öğrencilerini kabul etmenin heyecanı yaşandı. Girişte ateş ölçümleri yapılan öğrenciler, özel dezenfektanlı paspastan geçerek ayakkabıları dezenfekte edildi, ellerine de dezenfektan sıkılarak, hijyen kontrolü sağlandı. Sınıflarda, teneffüslerde, koridorlarda sosyal mesafeye uyulması konusunda öğrenciler sık sık uyarıldı. Çukurova Kampüsü’nde velilerle, öğretmenlerle ve öğrencilerle buluşan Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, “İşimiz gücümüz eğitim sloganıyla yürüdüğümüz yolda düşünen, araştıran, sorgulayan, seven, sevdiren, hayata sıkı sıkı sarılan, öğrenen, bilen, öğreten, başaran, alın teriyle kazanan, aidiyeti, ahlakı, saygıyı, paylaşımı, dostluğu, centilmenliği hayat felsefesi edinmiş bireyler yetiştirmeyi vazife edindik” dedi. Pandeminin etkilerinin devam ettiği ortamda eğitimde de zorluklar yaşanabildiğini bildiren Hatipoğlu, “Bakanlığımızın öngördüğü çerçevede, pandemiye karşı gereken tüm tedbirleri aldığımız Çukurova Kampüsü’müzde anaokulu ve 8’inci sınıf, Merkez Kampüsü’müzde de bu sınıflara ek olarak 12’inci sınıf öğrencilerimizle eğitim öğretime başladık. Diğer sınıflardaki öğrencilerimizle de kucaklaşacağımız günü hasretle bekliyoruz” diye konuştu. Türkmenbaşı Bulvarı’nda inşa edilen Erkan Koleji Çukurova Kampüsü’nün, 12’si anaokulu, 48’si ilkokul ve ortaokul olmak üzere 60 derslikten oluştuğunu bildiren Hatipoğlu, Adana’da, bölgenin en prestijli okulunu eğitime kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

 


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


Aytaç Durak "Akif Kemal Akay Sizi Mahcup Etmez " Tarafsızlığına Kefilim "

"Geleceğe Nefes” Fidan Dikme Etkinliğine Katılan Öğrenciler Fidan Dikti.

Hazımsız'lığa iyi gelen 7 besin....

Cumhur İttifakı "Bu sefer doğru ve hizmet edecek aday etrafında birleşelim"

" Anoreksiya nervoza " Kısaca Yeme Bozukluğu ....

CHP Yüreğir Adayı Ali Demirçalı "Halkımızla birlikte el ele omuz Omuza Herip Hizmet Üretmeye Hazırız "

Adana Sarıçam'da Parkta Altınları Çalındı.