Gamze Cevher Mimarlık, sektöre kendi tarzıyla giriş yaptı

Gamze Cevher Mimarlık Ofisi’nin açılış kokteyli kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi.

MAGAZİN 24.01.2020 10:55:00 0
Gamze Cevher Mimarlık, sektöre kendi tarzıyla giriş yaptı

Adananın genç eczacılarından Cevher Eczanesi’nin sahibi Furkan Cevher’in eşi Yüksek Mimar ve Restorasyon Uzmanı Gamze Cevher’in yönetiminde hizmete giren Gamze Cevher Mimarlık Ofisi’nin açılışına protokol ve iş dünyasından tanınmış simalar katılarak ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

FONKSİYONEL MEKANLAR TASARLANACAK

Açılış kurdelasını Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz ve Çukurova Kaymakamı Osman Sarı ile birlikte kesen davetliler ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

Uzmanlığını restorasyon alanında yapmış olan Yüksek Mimar Gamze Cevher yönetiminde, kendine has tarzıyla hizmet verecek olan Gamze Cevher Mimarlık Ofisi’nin açılışına ayrıca; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl müdürü Zeynel Abidin Koç, Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Nejat Eker, eski Osmaniye Mimarlar Odası Başkanı Haydar Aktürk, Adana Elazığlılar Dernek Başkanı emekli Albay Şinasi Karaaslan, Osmaniye Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Nusret Esen, İskenderun Elazığlılar Dernek Başkanı Müslüm Göl, Adana Eczacı Odası Başkanı Mürsel Yalbuzoğlu ve oda üyeleri açılış kokteylinde hazır bulundu.

Uzmanlığını restorasyon alanında yapmış olan Yüksek Mimar Gamze Cevher, eski eser restorasyonu, mimari proje, iç mekan tasarımı ve kentsel tasarım üzerine çalışmalar yapmayı ve yaşanabilir fonksiyonel mekanlar tasarlamayı hedeflediğini belirtti.

 

GAMZE CEVHER KİMDİR?

1991 yılında İzmir’de doğan Gamze Cevher lisans eğitimini Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Anabilim Dalı Restorasyon Programı’nda tamamlamıştır. İzmir’de anıtsal ve sivil mimari olmak üzere birçok restorasyon projesinde çalışan ve tez çalışmasında İzmir Beyler Sokaklarının kentsel ve mekansal değişimini inceleyen genç mimar, kent morfolojisinin değişiminde çevresel, ekonomik, sosyal vb. birçok parametrenin etkili olduğundan söz etti.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


27.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Muslera Kurtardı Galatasaray Attı .0-3

12 Portakal Çiçeği Karvanalından Renkli Görüntüler.

Adana'da "Sürdürülebilirlik Zirvesi"

Adana'da Kadın Yolcu Seyir Halindeki Otobüsten Düştü.

Karaisalı'da Borç Bilançosunu Açıkladı.

26.04.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ