i Balcalı Hastanesi’nin yeni Başhekimi Prof. Dr. Hafize Yalınız .

Prof. Dr. Murat Gündüz, Prof. Dr. Hafize Yalınız’a yeni görevinde başarılar diledi ve bundan sonraki süreçte de Balcalı ailesi çatısı altında her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını dile getirdi.

EĞİTİM 30.01.2024 16:42:00 0
i Balcalı Hastanesi’nin yeni Başhekimi Prof. Dr. Hafize Yalınız .

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nin yeni Başhekimi Prof. Dr. Hafize Yalınız görevi eski Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz’den devir aldı.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen törende Prof. Dr. Murat Gündüz, Prof. Dr. Hafize Yalınız’a yeni görevinde başarılar diledi ve bundan sonraki süreçte de Balcalı ailesi çatısı altında her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Balcalı Hastanesi yeni Başhekimi Prof. Dr. Hafize Yalınız’da bugüne kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Murat Gündüz ve Başhekim Yardımcılarına teşekkür ederek, yeni yönetim olarak yapılan çalışmaları daha da ileriye taşımak adına var güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi. Yalınız, Balcalı Hastanesi’nin sadece Adana ve Bölgesi değil Türkiye genelinde talep gören bir sağlık kuruluşu olduğuna dikkati çekerek son süreçte deprem felaketinden fazlaca etkilense de Balcalı markasının değerini sağlık alanında daha da ileriye taşımanın başlıca hedefleri olduğuna vurgu yaptı.

Devir teslim töreninin ardından Başhekim Prof. Dr. Hafize Yalınız ve eski Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz bir süre görüş alışverişinde bulundular


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


02.05.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Ölümünün 20.Yılında Sakıp Sabancı Yapay Zeka İle Anıldı....

Ak Parti Adana İl Başkanın'dan SMS'li İşçi Çıkışı Tepkisi...

Adana'da 1 Mayıs'ta Üç Ayrı Mitingle Kutlandı.

Yusuf Kanlı Sinek Konusunda Israrcı “Büyükşehir Belediyesi’nin Çağrı Merkezini Arayarak ve Ayrıca Sosyal Medya Hesaplarını Etiketleyerek Şikâyetlerini Paylaşın "

ÇUKUROVA RİTİM ve MÜZİK TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM GECE

Hüseyin Sözlü MHP'den İhraç Edildi....