İşçiler Başkan Çetin’i bağrına bastı

Başkan Soner Çetin, öğle yemeğini kendisine büyük ilgi gösteren işçilerle birlikte yedi.

GÜNDEM 13.01.2021 10:54:00 0
İşçiler Başkan Çetin’i bağrına bastı
Çukurova Belediyesi temizlik işçileri Başkan Soner Çetin’i adeta bağrına bastı. Şantiyeyi ziyareti sırasında alkışlar ve sloganlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, “Emekçi kardeşlerimin hepsiyle gurur duyuyorum” ifadesini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova’nın temizliği için fedakarca görev yapan emekçilerle ayrı ayrı gurur duyduğunu söyledi.

Başkan Soner Çetin, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde işçilerle buluştu, onlarla öğle yemeği yedi. İşçilerin yoğun alkışları ve sloganlarla karşılanan Başkan Soner Çetin, “Sizler görevinizi sürece en iyi şekilde layıkıyla yaptığınız sürece biz bu bayrağı hiç aşağı düşürmeyiz. Her zaman en yüksekte tutarız. Emekçi kardeşlerimizin hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Her zaman gönlümüzle yüreğimizle ruhen bedenen her zaman beraberiz” dedi.

Özellikle pandemi sürecinde sahada çalışan emekçilerin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini belirten Başkan Soner Çetin, “Sizlerin Çukurova halkı için elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı biliyorum. İşçi kardeşlerimin arasında en yüksek yüzdeyle maaş alan siz değerli temizlik işçilerimiz için ne yapsak hakkınız ödenmez. Ben de sizin bir kardeşiniz olarak konuşuyorum; bizler hepimiz bir ailenin fertleriyiz ve kardeşlerimsiniz. Belediyenin daha da düze çıkardığımız zaman göreceksiniz ki sizler bir şey talep etmeden aynı bir sendika temsilciniz gibi sizleri savunan bir kardeşiniz bu koltukta oturuyor. Sizler için en iyi şartları gerçekleştirmeye çalışacağım. Bundan kuşkunuz olmasın” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, belediyenin asli görevinin temizlik, park bahçeler hizmetleri ve yol olduğunu belirterek, bu işlerin eksiksiz yapılmaması durumunda diğer hizmet ve yatırımların bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi.

Özverili çalışmaları için tekrar işçilere teşekkür eden Başkan Soner Çetin, daha sonra işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Başkan Soner Çetin, işçiler tarafından coşkuyla uğurlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun asgari ücretin 3 bin 100 lira olması gerektiğini söylemesinin ardından Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nde en düşük ücretin 3 bin 350 TL olarak uygulanacağını açıklamıştı.


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


Merakla Beklenen Sonar İstanbul Anketini Açıkladı......Fark Var....

Portakal Çiçeği Karnavalı 13-21 Nisan'da Adana'da..

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı "Vatandaşlarımızın sandığa yansıtacağı irade ile inanıyorum ki kayıp yıllar telafi edilecek "

Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, “Sarıçam 10 yıl ihmal edildi, her türlü hizmetten mahrum edildi"

YSK "Oyların sayım ve dökümüne derhal başlanır, açık ve aralıksız yapılır'

Ali Demirçalı, “Yüreğir’in öz evladıyım, hemşehrilerimin bana teveccüh göstereceğini biliyordum "

Cumhur İttifakı Seyhan Adayı Erdal Hatipoğlu,"Cumhur İttifakı’nın bayrağını Seyhan Belediyesi’nin çatısına dikeceğiz "