Kadınlar dikimevinde üretiyor, Seyhanlı kazanıyor

Dikimevinde, hem Seyhan’ın, hem de diğer Belediyelerin işçi kıyafeti dikiliyor

GÜNDEM 15.12.2020 20:59:00 0
Kadınlar dikimevinde üretiyor, Seyhanlı kazanıyor

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın “Her alanda Üreten Seyhan” düşüncesi çerçevesinde üretime başlayan ‘Seyhan Dikimevinde’, Belediye personelinin iş kıyafetlerinin üretilmesinin yanı sıra Karataş Belediyesi’nden gelen “Kışlık Personel Kıyafeti’ siparişi tamamlanarak Belediye yetkililerine teslim edildi.

İŞ BEĞENİLİNCE SİPARİŞ ARTTI

Daha önce de Adana ve diğer yakın ilçe Belediyelerinden ‘Yazlık Personel Kıyafeti’ siparişi alan Seyhan Dikimevi çalışanları, siparişleri teslim etmiş, işçilik ve kalite konusunda büyük beğeni almıştı. Yapılan işin beğenilmesi, yeni siparişleri de beraberinde getirdi. Daha önce de Seyhan Belediyesi Dikimevinde üretilen “Yazlık personel kıyafeti” alımı yapan Karataş Belediyesi, bu kez de “Kışlık personel kıyafeti” alımı yaptı.

İŞÇİ KIYAFETLERİNİN TESLİMİ YAPILDI

Çalışanlarının büyük bölümünün kadın ve işi bilen ustalardan oluşan Seyhan Dikimevinde üretilen kıyafetlerin;  işçilik, kalite ve dayanıklılık kriterinin yüksek olması talebi arttırdı. Karataş Belediyesi’nden gelen yetkililer, ürünleri inceleyerek siparişe uygunluğunu kontrol etti. Siparişe uygunluk, işçilik, dayanıklılık ve kalitenin standartlarda olduğunu netleyen Karataş Belediyesi yetkilileri ürünleri teşekkür ederek teslim aldı.  

“İLK GÜNDEN,  ÜRETİME ODAKLANDIK”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, göreve gelmeleri ile birlikte boya atölyesi, çiçek ve kompost gübre üretimi gibi Seyhan Dikimevinde de “Üreten Seyhan” parolasıyla çalışma yapıldığını söyledi. Başkan Akay “Geldiğimiz noktada Seyhan dikimevi aracılığıyla kendi personelimizin kıyafetlerini dikiyoruz.  Buradaki var olan potansiyelimizi başka Belediyelerin kıyafet siparişleri için de kullanıyoruz. Elde ettiğimiz kazancımızı yine Seyhanlı’ya kaynak olarak aktarıyoruz. Her alanda üretmeye devam edeceğiz


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


Aytaç Durak "Akif Kemal Akay Sizi Mahcup Etmez " Tarafsızlığına Kefilim "

"Geleceğe Nefes” Fidan Dikme Etkinliğine Katılan Öğrenciler Fidan Dikti.

Hazımsız'lığa iyi gelen 7 besin....

Cumhur İttifakı "Bu sefer doğru ve hizmet edecek aday etrafında birleşelim"

" Anoreksiya nervoza " Kısaca Yeme Bozukluğu ....

CHP Yüreğir Adayı Ali Demirçalı "Halkımızla birlikte el ele omuz Omuza Herip Hizmet Üretmeye Hazırız "

Adana Sarıçam'da Parkta Altınları Çalındı.