Karaisalı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Saadettin Aslan "Sizlere güvendik ve cenabı Allah’ın izniyle başaracağız. Geleceğimize sahip çıkacağız

Başkan Aslan, “Sizlere güvendik ve cenabı Allah’ın izniyle başaracağız. Geleceğimize sahip çıkacağız. Her türlü imkanı seferber edeceğiz, bunu tabi ki sizlerle birlikte yapacağız.

SİYASET 28.03.2024 21:13:00 0
Karaisalı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Saadettin Aslan

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılım sağladığı etkinlikte konuşan Başkan Aslan, “Sizlere güvendik ve cenabı Allah’ın izniyle başaracağız. Geleceğimize sahip çıkacağız. Her türlü imkanı seferber edeceğiz, bunu tabi ki sizlerle birlikte yapacağız. Nasıl düğün, cenaze ve çeşitli etkinliklerde berabersek ilçemizin geleceği için de yine hep birlikte çalışacağız. Biz bu seçimi sizlerin desteği ile inşallah kazanıp geleceği inşa edeceğiz. Karaisalı Belediyesi personelleri elinden gelen tüm gayretleri göstererek sizlere hizmet etmeye çalıştı, yeri geldi ceplerimizdeki harçlıkları bile sizlere hizmet etmek için harcadık. Şimdi duyuyoruz bağımsız seçimi kazandığımızda yatırım gelmez dedikodusu üretiyorlarmış, bunlar gerçeği yansıtmıyor. Devletimizin bir bütçesi vardır ve tüm belediyelere belirlenen oranda bir kaynak ayrılır. Bu konuda kimsenin kafası karışmasın. İftira ve dedikodu üretenler kaybetmişlik korkusu yaşıyorlar. Göreceksiniz biz bu seçimi Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle kazanacağız. Bize iftira atan ve hakaret edenlere karşı sandıkta bunları yüzlerine çarpacaksınız inşallah.” dedi. Düzenlenen etkinlik konuşmacı Senai Demirci’nin sohbeti ve semazen gösterileriyle sona erdi.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


28.04.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şube Müdürlüğü " Klima Açma Zorunluğu 1 Mayıs İtibariyle Başlıyor.

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan "Pozantı’da Üretken Belediyeciliğin Simgesi Olacağız "

Adana tarihine Işık Tutan Yer " Misis Antik Kenti "

Ünlü Adanalı Besteci Burhan Bayar "Stüdyodaki İki Büyük Profesyonel Kayıt Aletini Cem Yılmaz Hediye Etti "

Restoran ve Kafelere KDV Artışı...

27.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ