Menajer Cihan Ercüment oldukça iddialı

SPOR 24.11.2020 13:47:00 0
Menajer Cihan Ercüment oldukça iddialı

 

Dünya futbolunda çok önemli bir pozisyona sahip olan ‘menajerlik’ sistemi ülkemizde de büyük rağbet görürken bir isim var ki son yıllarda adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Bu isim menajer Cihan Ercüment.

EMİN ADIMLARLA VE SAĞLAM İLERLİYOR
Adana doğumlu Cihan Ercüment, üst düzey futbolcuların ve gelecek vaat eden genç futbolcuların temsilciliğini yapıyor. Futbolun içinden gelen aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Spor Akademisi’nden mezun olup yüksek lisansını tamamlayan Cihan Ercüment, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin önemli illerinde kayda değer oyuncu grubuna sahip. Başarılı temsilciliğinden dolayı, oyuncu ağını da her geçen gün arttırmayı devam ediyor. Spor otoriteleri Cihan Ercüment'in ilerleyen dönemlerde adını sıkça duyuracağına da emin!


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


CHP Yüreğir Adayı Ali Demirçali "Geri kalmışlığa, işsizliğe, yoksulluğa, yolsuzluğa, açlığa, sefalete, üvey evlat muamelesine son vermek için; bir şey değil, çok şey yapacağız…

CHP Çukurova Adayı Av Emrah Kozay "Geliyoruz..Çukurova'ya Hizmete Hazırız.."

İYİ Parti Seyhan Adayı Akif Kemal Akay "Ben Seyhanlıya her zaman güvendim, güvenmeye de devam ediyorum’

Cumhur İttifakı Çukurova adayı Firdevs Cingözler'den "Beklenen değişime adım adım" yürüyüşü.

Dem Adana Büyükşehir Eş Başkan Adayı Mahfuz Güleryüz "Bizim Kişisel Hiç Bir İstediğimiz Olmadı...Sadece "KENT UZLAŞISI " istedik.

Dem Adana Büyükşehir Eş Başkan Adayı Mahfuz Güleryüz Rifat Söylemeze' Konuk Oldu.."Biz İttifak Yapamadık,Tekrar tekrar Söylüyorum Yapamadık....Bariyerler Örüldü..."

29.03.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ