Necati Güler ve Adnan Kaplan'a meslek hizmet ödülü

Adana Çukurova  Rotary Kulübü tarafından her yıl düzenli olarak verilen meslek hizmetleri ödül töreni yapıldı.

MAGAZİN 3.02.2020 13:55:00 0
Necati Güler ve Adnan Kaplan

Meslek Hizmet Ödülü Necati Güler’e verildi. Adana Çukurova Rotary Kulübü aynı toplantıda, Eskimeye Yüz Tutmuş Meslekler kategorisinde ödülü de Adana’da halen ayakkabı imalatı yapan ve birçok spor ve dans ayakkabısı ile adını duyuran Adnan Kaplan’a verdi.

Törende konuşan Adana Çukurova Rotary Kulübü Başkanı Bekir Turgut, "Rotary kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu önemli bir hizmet kuruluşudur. Biz dünya ülkeleri arasında iyi niyetli anlayışı geliştirerek barışın yerleşmesi için çalışan ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Rotary’nin saygın üyelerindeniz. Necati Güler ve Adnan Kaplan meslek hayatı boyunca yaptığı başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarına hem de bizlere örnek oldu. Özellikle genç meslek kardeşlerimizi yüreklendirerek onlarında çalışmaları için model oluyor. Adana Çukurova Rotary Kulübü olarak bu ödülü size vermekten dolayı çok mutluyuz” dedi. Ödüle layık görülen Necati Güler ve Adnan Kaplan ise ödüle layık görüldükleri için mutlu olduklarını ve bu ödülü layık gören Çukurova Rotary Kulübü’ne teşekkür ettiklerini belirtti.

1956 Kayseri doğumlu olan Necati Güler, 1968’de Tarsus Amerikan Koleji’nde basketbola başladı. Lise öğrenimi sırasında Adana Demir Spor kadrosunda TBL şampiyonluğu yaşadı. 1975 yılında Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İstanbul’da Fenerbahçe, Eczacıbaşı ve İTÜ formalarını giydi. Eczacıbaşı’nda oynadığı yıllarda 5 şampiyonluk yaşadı. 147 defa Milli formayı giyen Necati Güler, 1981’de Balkan Şampiyonluğu ve 1983’de Akdeniz Oyunları’nda Bronz Madalya kazanan takımlarda yer aldı. 998-2003 yılları arasında Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Genel Sekreterliği görevini sürdürdü. 2003-04 yılları arasında TEDMER Vakfı’nda Genel Müdürlük yapan Güler, 2004-07 yılları arasında da Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’nın Genel Müdürlük görevini yürüttü. IFEAT (Uluslararası Uçucu Yağlar ve Aromatik Maddeler Ticaret Federasyonu) Yönetim Kurulu Başkanlığı, BÜMED Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kurucu Üyesi olarak da görev aldı. Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Necati Güler aynı zamanda, 20 Yılda 500’den fazla lig maçına çıkan Muratcan Güler ve 2010 Dünya Şampiyonası’nda ikinci olan Milli Takımımızın kadrosunda da yer alan Sinan Güler’in de babasıdır. Oğulları ile birlikte kurduğu Güler Legacy organizasyonu ile halen basketbol kampları ve yaz kampları düzenleyen Güler, bu kamplarda bir çok imkanı olmayan öğrencinin de tüm masraflarını karşılayarak, Türkiye’nin 51 ilinden ve 12 farklı ülkeden toplam 902 sporcu ile basketbola hizmet etmeye devam etmektedir.


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, “Sarıçam 10 yıl ihmal edildi, her türlü hizmetten mahrum edildi"

YSK "Oyların sayım ve dökümüne derhal başlanır, açık ve aralıksız yapılır'

Ali Demirçalı, “Yüreğir’in öz evladıyım, hemşehrilerimin bana teveccüh göstereceğini biliyordum "

Cumhur İttifakı Seyhan Adayı Erdal Hatipoğlu,"Cumhur İttifakı’nın bayrağını Seyhan Belediyesi’nin çatısına dikeceğiz "

CHP'nin Seyhan Adayı Av. Oya Tekin "Senin sesin Oya Tekin olacak. Hep birlikte kazanmış olacağız."

CHP Çukurova Adayı Emrah Kozay Hakkında Broşürler Dağıtılmaya Devam Ediyor.

CHP Yüreğir Adayı Ali Demirçali "Geri kalmışlığa, işsizliğe, yoksulluğa, yolsuzluğa, açlığa, sefalete, üvey evlat muamelesine son vermek için; bir şey değil, çok şey yapacağız…