Portakal Çiçeği Karnavalı Adana Esnafına Katkı Sağlıyor.

Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda stantlar açılırken Adanalılar kendini karnaval alanına attı.

GÜNCEL 18.04.2024 12:48:00 0
Portakal Çiçeği Karnavalı Adana Esnafına Katkı Sağlıyor.

kebabını çok özlemiş. Şehir dışı ve yurt dışından gelen çok fazla kişi oldu. Adana’nın sabah ciğeri meşhurdur, çok fazla yoğunluk oldu. Hala da yoğunluğumuz devam ediyor” dedi.

 

“ÇOK GÜZEL AKTİVİTELER VAR”

Dönerci esnaflarından Nuri Erzi ise yoğunluktan memnun olduklarını belirterek, “Şuan hafta içi ve saatin erken olmasına rağmen çok fazla talep var. Bizde bunu karşılamaya çalışıyoruz. Akşama doğru dönerimiz kalmayacak gibi görünüyor. Hafta sonu şuan ki kalabalığın çok üstünde bir talep olmasını bekliyoruz. Karnavalda çok güzel etkinliklerimiz ve lezzetlerimiz var. Çok güzel aktiviteler var, karnaval dolu dolu geçiyor herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN HERKESİ BEKLİYORUZ”

Kızıyla birlikte karnaval alanına gelip gezen Derya Evrim, “Karnaval çok güzel geçiyor. Çeşitli illerden gelen arkadaşlarımızla tanıştık. Şuan çok kalabalık ama hafta sonu daha kalabalık olması bekleniyor. Çok memnunuz, Türkiye’nin her yerinden herkesi bekliyoruz” diye konuştu.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Hüseyin Sözlü MHP'den İhraç Edildi....

Dr. Yeşim Taşova, “Sivrisinekler çeşitli mikropların taşıyıcısıdır. Havaların ısınmasıyla birlikte sinek popülasyonun arttığını gözlemliyoruz.

2025'de Dünya'da Altın Fiyatı Beklentisi

"Adanakuşu "Haklı Çıktı... Seyhan Belediyesinde 200 Çıkış.

01.05.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı " 1 Mayıs emeğin bayramıdır "

Emrah Kozay "Haksızlıkların yaşanmadığı, barış ve huzur dolu yarınlar için, emeğin değer gördüğü, daha çağdaş ve demokratik hakların yaşandığı 1 Mayıs’lar diliyorum”