Ramazan Çimen’den  23 Nisan kutlama mesajı

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen, TBMM’nin kuruluşunun 100. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı.

SPOR 22.04.2020 11:35:00 0
Ramazan Çimen’den  23 Nisan kutlama mesajı

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 100’üncü yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir kutlama mesajı yayınladı. Ramazan Çimen, TBMM’nin kuruluşunun 100’üncü yıldönümünü kutladığı ve çocukların geleceğinden emin gençler olarak yetişmelerinin en büyük hedefleri olduğunu belirttiği mesajında şunları söyledi:

“Milli iradenin resmen hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilk günkü heyecanıyla kutladığımızı belirtmek isterim. Milletin egemenliğini koruyacak olan meclisimizin açılışı, meclisin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri en büyük hedefimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle milli iradenin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, bugünlere gelmemizi sağlayan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canı pahasına vatanımıza hizmet etmiş olan bütün ecdadımızı saygıyla yad ederim.”


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


29.03.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

Saimbeyli Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Mahmut Dal "Saimbeyli benim sevdamdır.Derdi derdimdir. Bitmeyecek meselemdir. Şehri emindir ,Şehri emanettir "

Karaisalı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Saadettin Aslan "Sizlere güvendik ve cenabı Allah’ın izniyle başaracağız. Geleceğimize sahip çıkacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan " Pozantı’nın çalışkan Belediye Başkanı Mustafa Çay için 'yeniden devam' İstiyoruz "

AK Parti Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar " "İnsana Dokunan Sosyal Projelere Önem Verecegiz"

İmamoğlu Belediye Başkanı ve Adayı Kasım Karaköse "Belediyemizde artık rantçılar yok. Torpil yok. Laf ebeliği yok. Belediye bütçesini hovardaca kullanan yok"

Zeydan Karalar Yumurtalık’tan Seslendi "“Hangi partiden olursa olsun birisi bana ‘şuna ihtiyacımız var’ dediğinde, yapılabilir bir şeyse ben o ihtiyacı yerine getiririm”