Rottweiler Sahibi Tutuklansın.

Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibinin tutuklanmasını istiyorum" dedi.

17.04.2024 13:18:00 0
Rottweiler Sahibi  Tutuklansın.

Mithatpaşa Mahallesi Ray Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 4 yaşındaki Asel Uğraş annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralandı. Kız çocuğu köpekten güçlükle kurtarılırken, çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri köpeği bulmak ve sahibini yakalamak için çalışma başlattı. Polisin yaptığı çalışma sonucunda köpeğin Sedat E.’ye ait olduğu belirlendi. Polis Sedat E.’yi gözaltına aldı. Sedat E. köpeğin kendisine ait olduğunu ancak bir ay önce Mümin K.’ye verdiğini söyledi. Bunun üzerine polis Mümin K.’ye da gözaltına aldı.

Şüpheliler adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

“Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum”

Tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan 4 yaşındaki Asel Uğraş korku dolu anlar anlattı. Uğraş, "Köpek ilk annemin elini ısırdı. Sonra benim ayağımı ısırdı canım çok acıdı. Doktora gittik. Orada doktor bana dikiş attı. Köpek ısırdığında çok korktum ama şu an iyiyim. Köpeğin sahibinin tutuklanmasını istiyorum. Köpeği de tutuklansınlar, adamı da tutuklansınlar” dedi.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Kozan'da Pembe Zakkum Zamanı....

30.04.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

 Murat Sancak "Bundan Sonra Yazacağım FETÖ Futbol Yapılanması Bilgileri Biraz Ansiklopedik Bilgiler İçerecek." Kim bu FETÖ'cüler ?

Adana'daki Merkez Belediyelerinin SGK Borçları....

Seyhan Belediyesinden İşçi Çıkış Tarihini "Adanakuşu" Duyurdu.

Yüreğir Belediyesinde 350 İsime Çıkış Verildi.

Adana'da Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış .