Sarıçam Belediyesi sokak hayvanlarına bakıyor

Korona virüsle mücadele kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle beslenme imkânları azalan sokak hayvanlarını Sarıçam Belediyesi unutmadı.

GÜNDEM 13.01.2021 10:45:00 0
Sarıçam Belediyesi sokak hayvanlarına bakıyor

Bu kapsamda Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın talimatlarıyla harekete geçen Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri bu hafta sonu da Sarıçam Belediyesi şantiyesinde üretilen ve daha önceden ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilen suluk ve mama kaplarına mama, yem ve su bıraktı.

 İnsan odaklı Belediyecilik anlayışıyla hizmet verdiklerinin altını çizen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ;

“Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınından maalesef hepimiz olumsuz etkilendik. Sarıçam Belediyesi olarak bu sıkıntılı süreçte halkımızın her zaman hizmetinde olduk olmaya da devam edeceğiz.  Yalnız bu süreçte sokaktaki dostlarımızı da unutmadık. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonları yaklaşık bir yıldan bu yana sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının giderilmesi adına ekiplerimiz hafta sonları sahada oluyor ve bu canların mama, su gibi beslenme ihtiyaçlarını gideriyorlar.  Sarıçam Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen bu hizmetleri pandemi boyunca sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Öte yandan Sarıçam Belediyesi tarafından sokak hayvanları için yapılan bu hizmetleri gören vatandaşlar duyarlılığından dolayı Başkan Uludağ’a teşekkürlerini ilettiler.

 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Feke'nin Lavanta Bahçeleri Hasat'a Hazırlanıyor..

Çifçi'ye Fark Ödemesi Desteği Son Günü...10 Mayıs ...

Emrah Kozay “Belediyenin yaklaşık 1 Milyar Lira borcu Var"..... "Belediyemiz çok rahat bir pozisyonda Değil "

Uyuşmazlık Davalarında Rekor Çözüm.

Altın'da Dalgalanma Devam Ediyor.

Kızını Taciz Edeni Öldürdü.

08.05.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ