Seyhan kadınların sosyal uyumu için görevde

Seyhan Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın Dayanışma Merkezi, kadınların sosyal ve ekonomik şartlarını güçlendirmeye ve sosyo-psikolojik gelişimlerini sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

GÜNDEM 17.01.2021 12:16:00 0
Seyhan kadınların sosyal uyumu için görevde

Kadınların üretimde yer almasının önemini her fırsatta dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan Kadın Dayanışma Merkezi’ni ziyaret ederek faaliyetleri takip etti.

AKAY “MERKEZ KADINLARIN GELİŞİMİ VE SOSYAL UYUMU İÇİN ÖNEMLİ”

Başkan Akay ziyaretinde; bir yandan dil bariyerlerini ortadan kaldırmak diğer yandan ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek edinmek isteyen kadınların, merkezde yürütülen mesleki eğitimler kapsamındaki üretimlerini inceledi. Başkan Akay “Kadın Dayanışma Merkezi kadınların sosyal uyum, mesleki anlamda profesyonelleşme ve hobilerini geliştirmeleri için çok önemli” diyerek kültürel mirasın da ürünlere yansıtılmasının önemine değindi. 

SEYHAN; YEREL VE GÖÇLE GELEN TOPLUMUN HER KATMANINDAN KADINLARI DESTEKLİYOR

Seyhan Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi, kadınların sosyal uyumunu destekleyerek, mesleki eğitimlerle profesyonelleşme seviyesine ulaşmalarını hedefliyor. Böylece, toplumda ihtiyaç duyulan sosyal uyumun sağlanması adına bir örnek model oluşturuyor. Merkez, özellikle bölgede yaşayan yerel halk ve yaşadıkları ülkelerden zorunlu olarak ayrılmış olan ve toplumun her kesiminden kadınlara hizmet veriyor.

MERKEZDE SABUN ÜRETİMİ VE SERAMİK ATÖLYELERİ DE VAR

Sabun üretimi, dikiş, resim ve seramik atölyeleri ve Türkçe kurslarının yanı sıra merkeze gelen kadınlar, çocukları için kreş eğitimi, psikolojik ve hukuksal danışmanlık hizmetlerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Seyhan Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi, önümüzdeki dönemde kadınların ihtiyaç duyduğu yeni ve farklı atölyeler ile sürdürülebilir projelerle çalışmalarına devam etmeyi amaçlıyor.

Seyhan Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi’nin tüm faaliyetleri, Avrupa Birliği (AB) ve Federal Alman Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) tarafından ortak finanse ediliyor.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana'da Bazı Bölgeler Toz Duman.....

Adana’daki İncirlik Üssünde İsim Değişikliği....10’uncu Ana Jet Üs Komutanlığı” oldu.

Pozantı Belediyesinde Halef Selefin Borç Restleşmesi...

Adana Emmineti Uyardı....Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Korteji İçin Cumartesi Kapalı Olacak Yollar....

19.04.2024 İSTANBUL GECE AT YARIŞI TAHMİNİ

19.04.2024 BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ

Alzheimer ve Parkinson Riskini Azaltan Besinler...