Seyhan’ın sokakları pırıl pırıl!

Seyhan Belediyesi 12 farklı ekiple asfalt serme ve sağlıklaştırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor

GÜNDEM 10.09.2020 12:32:00 0
Seyhan’ın sokakları pırıl pırıl!

 

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattığı asfalt yenileme ve sağlıklaştırma çalışmalarına belirlenen program dahilinde devam ediyor. Belediye ekipleri, Başkan Akif Kemal Akay’ın Muhtarlarla istişare toplantısı sonrasında belirlenen öncelikler doğrultusunda oluşturulan program dahilinde yıl sonuna kadar elden geçirilmemiş sokak bırakılmayacak.

12 FARKLI EKİP DURMADAN GÖREVDE

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gürselpaşa, Onur, Kavaklı, Dağlıoğlu, Tepebağ, Alidede, Mürseloğlu ve Camuzcu Mahallelerinde asfalt serme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca, bu mahalleler dışında sokak sağlıklaştırması kapsamında kaldırım ve yama çalışması yaptı. Asfalt serimi en az 7 cm kalınlıkla gerçekleştiriliyor. Bozuk satıh kesilip temizlenmesinin ardından yamalar belirlenmiş standartlar çerçevesinde yapılıyor.

BAŞKAN AKAY “HEDEF DAHA YAŞANABİLİR BİR SEYHAN”

İmkanlar doğrultusunda 96 Mahalle ve 10 bine yakın sokakta aynı kalitede hizmet sunmaya çalıştıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Hedefimiz daha yaşanabilir bir Seyhan. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi. Halkın yaşadığı yerde komşularıyla birlikte mutlu olabilmesi için çalıştıklarını kaydeden Başkan Akay “Mevcutta bulunan dar veya bakımsız sokakları yok edemeyiz. Ancak hizmet kalitesini artırıp,  insani ve sosyal olarak bir dönüşüm sağlayabiliriz. Böylece halkımızın kendi çevresinde mutlu ve huzurlu yaşamalarına katkı sunabiliriz. Bu çerçevede sokakların sağlıklaştırılmasının yanı sıra sosyal aktivite imkanlarını daha da yaygınlaştırma çalışmamız sürecek” diye konuştu.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana’nın Doğasına ve Tarihi Dokusuna Doğru Sefer Yapacak Olan Turizm Treni Seferlerine Başlıyor.

Zeydan Karalar "Salbaş'ın İmarını Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Engellemişti " MHP’li Demirdağ "Büyükşehir O Bölgede Hiç Plan Yapmadı "

20.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

"Bu yıl karnavalımız, yaklaşık 5 milyar liranın üzerinde bir ekonomik değere ulaşacak"

CHP Genel Merkezi İl Başkanlıklarına Alehte Çalışan İsimleri İstedi.

MHP İl Başkanı "Adana’da meydan boş zannedilmesin. Ne Bu Ülke Ne De Adana Sahipsiz Değildir.”

Adana'da Bazı Bölgeler Toz Duman.....