Skor Kötü Mücadele Güzel......Fenerbahçe 4-2 Adanademirspor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u ağırladı.

SPOR 3.04.2024 22:58:00 0
Skor Kötü Mücadele Güzel......Fenerbahçe 4-2 Adanademirspor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u ağırladı. Sarı-lacivertli ekip mücadeleyi 4-2 kazandı ve şampiyonluk yarışını sürdürdü.

Fenerbahçe'de golleri 17. dakikada Alexander Djiku, 51. dakikada Edin Dzeko ve 70. dakikada Dusan Tadic ve 85. dakikada Serdar Dursun kaydetti. Adana Demirspor'un gollerini 25. dakikada Mario Balotelli ve 80. dakikada Yusuf Barasi attı.

Bu sonuçla Fenerbahçe ligde 82 puana yükseldi. Adana Demirspor ise 39 puanda kaldı.

ÜST ÜSTE 6. GALİBİYET!

Sezonun ilk 10 haftasında 10 galibiyet alarak tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan sarı-lacivertliler, bu sezonki en uzun ikinci galibiyet serisine ulaştı. Kanarya, ligin 25. haftasında iç sahada Alanyaspor ile berabere kaldıktan sonra oynadığı 6 maçta da galibiyet aldı. Deplasmanda Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Trabzonspor'u yenen Fenerbahçe sahasında da Kasımpaşa, Pendikspor ve Adana Demirspor'u mağlup etti. Sarı-lacivertliler, bu 6 maçlık süreçte rakip fileleri 18 kez havalandırdı.

 

 

MAÇTAN DAKİKALAR

3'üncü dakikada orta alanda topla buluşan Zajc, rakip ceza sahasına yaklaştıktan sonra pasını Szymanski'ye aktardı. Szymanski'nin ceza sahası içinde kaleyi cepheden gören pozisyonda çektiği şut üst direkten oyun alanına geri döndü.

 

 

12'nci dakikada kaleci İrfan Can Eğribayat'ın uzun pasıyla orta saha çizgisinin sağ tarafında topla buluşan İrfan Can Kahveci topu sürerek sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. İrfan Can Kahveci, kaleyi karşıdan gören noktaya sürdükten sonra şutunda top az farkla yandan auta çıktı.

15'inci dakikada Szymanski'nin Michut'dan topu kazandıktan sonra ceza sahası yayının biraz uzağından çektiği şutta meşin yuvarlak az farkla dışarı gitti.

17'nci dakikada Fenerbahçe öne geçti. Zajc'ın sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda kale önündeki Mert Müldür kafasıyla topu arka direğe sektirdi. Arka direkteki Djiku'nun vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

24'üncü dakikada Adana Demirspor beraberliği yakaladı. Oosterwolde'nin pasıyla buluşan İrfan Can Eğribayat topu Mert Müldür'e aktarmak isterken Balotelli araya girdi. Balotelli'nin ceza sahasının sol çaprazından boş kaleye şutunda top ağlara gitti: 1-1.

27'nci dakikada sol kanattaki Ferdi Kadıoğlu'nun ceza sahasına yaptığı orta Szymanski'den sekerek Dzeko'ya geldi. Dzeko'nun sert şutunda top üstten auta çıktı.

 

 

37'nci dakikada merkezdeki Krunic'in ceza sahasına gönderdiği topla Dzeko buluştu. Bu oyuncunun dönerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direkten oyun alanına geri geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

48'inci dakikada Oosterwolde'nin pasıyla topla buluşan Tadic rakibinden sıyrıldıktan sonra pasını ters kanattaki İrfan Can Kahveci'ye aktardı. İrfan Can Kahveci'nin soluna çekerek yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.

51'inci dakikada Fenerbahçe yeniden öne geçti. İrfan Can Kahveci'nin kazanılan tacı hızlı kullanmasıyla savunma arkasına hareketlenen Dzeko topla buluştu. Dzeko'nun rakibini geçtikten sonra ceza sahası içinden sağ ayağıyla yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu: 2-1.

55'inci dakikada sol taç çizgisinin üzerinde topla buluşan Tadic'in pasında top Ferdi Kadıoğlu'na geldi. Ferdi'nin sol kanattan ceza sahası çizgisine doğru çıkardığı topa Szymanski vurdu. Bu şutta top yandan dışarı çıktı.

66'ncı dakikada Adana Demirspor'un ceza sahası çizgisine çok yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruşta topun başına Balotelli geçti. Bu oyuncunun sert şutunu kaleci İrfan Can Eğribayat kornere çeldi.

 

 

70'inci dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Maestro'nun uzaklaştırmak istediği topu Tadic kazandı. Kaleci Vedat Karakuş'un önde olduğu pozisyonda Tadic'in orta saha yuvarlağının sol tarafından vuruşunda top fileleri havalandırdı: 3-1.

80'inci dakikada Adana Demirspor farkı 1'e indirdi. Yusuf Sarı'nın sağ kanattan içeriye çevirdiği top arka direkteki Yusuf Barasi'ye geldi. Bu oyuncunun yakın mesafeden boş kaleye vuruşunda top ağlara gitti: 3-2.

85'inci dakikada Fenerbahçe farkı yeniden 2'ye çıkardı. Ceza sahası dışı sol çaprazdaki serbest vuruşta topun başına Szymanski geçti. Szymanski'nin arka direğe yaptığı ortaya kafa ile vuran Serdar Dursun topu ağlara gönderdi: 4-2.

Fenerbahçe mücadeleden 4-2 galip ayrıldı.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Kozan'da Pembe Zakkum Zamanı....

30.04.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

 Murat Sancak "Bundan Sonra Yazacağım FETÖ Futbol Yapılanması Bilgileri Biraz Ansiklopedik Bilgiler İçerecek." Kim bu FETÖ'cüler ?

Adana'daki Merkez Belediyelerinin SGK Borçları....

Seyhan Belediyesinden İşçi Çıkış Tarihini "Adanakuşu" Duyurdu.

Yüreğir Belediyesinde 350 İsime Çıkış Verildi.

Adana'da Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış .