Sokak hayvanları Çukurova’ya emanet

Pandemi önlemleri çerçevesinde sokağa çıkma yasağı uygulanması nedeniyle sokakta kalan sahipsiz hayvanlara Çukurova Belediyesi sahip çıkmaya devam ediyor.

GÜNDEM 14.12.2020 11:42:00 0
Sokak hayvanları Çukurova’ya emanet

Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin onlarca noktasında sokak hayvanlarını besledi, su ihtiyacını giderdi.

Çukurova Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında sahipsiz hayvanları besledi ve su ihtiyaçlarını karşıladı.

Pandemi önlemleri çerçevesinde uygulanan sokağa çıkma yasağının sokak hayvanlarını olumsuz etkilememesi için Çukurova Belediyesi tüm önlemleri alıyor. Sokağa çıkma yasağından dolayı hayvan severler sokak hayvanlarını besleyemediği için Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri herkesin evinde olduğu bu günlerde yoğun mesai harcıyor.

Ekipler ilçede belirlenen yaklaşık 50 noktada sokak hayvanlarını besliyor, mama ve su desteği sağlıyor. Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu çalışmaları hayvan severler tarafından takdirle karşılanıyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. İnsanlar dışarı çıkamadığı için sokakta yaşayan can dostlarımız sıkıntı yaşıyor. Belediye olarak hafta içinde de besleme noktalarında mama ve su desteği sağlıyoruz. Ancak hafta sonu bu konudaki çalışmaların daha yoğun olması gerekiyor. Sağolsun arkadaşlarımız sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu da yoğun olarak çalışıyor ve sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Sokakta yaşayan can dostlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


"Geleceğe Nefes” Fidan Dikme Etkinliğine Katılan Öğrenciler Fidan Dikti.

Hazımsız'lığa iyi gelen 7 besin....

Cumhur İttifakı "Bu sefer doğru ve hizmet edecek aday etrafında birleşelim"

" Anoreksiya nervoza " Kısaca Yeme Bozukluğu ....

CHP Yüreğir Adayı Ali Demirçalı "Halkımızla birlikte el ele omuz Omuza Herip Hizmet Üretmeye Hazırız "

Adana Sarıçam'da Parkta Altınları Çalındı.

" 1 ay sonra tekrar havaların soğumayacağın garantisi yok”