Soner Çetin, "Çukurova Belediyesi SK ismi Çukurova Belediyesi uhtesindedir. Şuanda kullanımında hiç bir sakınca ve engel yoktur"

Kulübün yönetimi ile şahsımın hiç bir ilgisi bulunmayıp kurumsal olarak kulüp tüzel kişiliğe sahiptir." ifadelerini kullandı.

GÜNCEL 10.04.2024 10:57:00 0
Soner Çetin,

KULÜPLE İLGİM YOK

Çetin, "Çukurova Belediyesi SK Sultanlar Ligi'nde yer alan Adana'nın tek kadın voleybol takımı. Öncelikle şunu söylemeliyim ki Çukurova Belediyesi kulübün isim sponsoru olup takımın Sultanlar Ligi'nde oynama hakkını devretmiştir. Kulübün yönetimi ile şahsımın hiç bir ilgisi bulunmayıp kurumsal olarak kulüp tüzel kişiliğe sahiptir." ifadelerini kullandı.

MURAT SANCAK'A TEŞEKKÜR EDERİM

Sözlerine devam eden Çetin, "Uzun süre boyunca Adana kamuoyuna, iş insanlarına çağrıda bulundum 'En az 3 yabancı oyuncu almamız lazım. Gelin, kulübe sahip çıkın, bu yüke ortak olun. Yoksa bu takım Sultanlar Ligi'nden düşecek' dedim. Sadece Adana Demirspor'un o dönemdeki başkanı Murat Sancak destek verdi. Bir sezon Adana Demirspor isim sponsoru oldu. Onda da sezon ortasında sponsorluktan çekildi ama yine de kendisine teşekkür ederim." dedi.

Kişisel olarak takımın finansal yükünü kaldıramayacağını ifade eden Çetin, ASKİ Kapalı Spor Salonu'ndan Çukurova Belediyesi kamyonetine yüklenen malzemelerle ilgili ise şunları söyledi;

"Kulüp için zamanında satın alınan pahalı malzemeler, kulüp yetkilileri tarafından salondan taşınmış. Sonuçta kurumsal olarak kulübün kendi malzemesi. Bunun şahsımla hiç bir ilgisi yok, tamamen kulüp yöneticilerinin inisiyatifinde olan bir durum."

SONER ÇETİN'DEN EMRAH KOZAY'A ÇAĞRI

Kemal Soner'e açıklamalarını sürdüren Çetin, Emrah Kozay'a da voleybol takımıyla ilgili çağrıda bulundu. Çetin, "Çukurova Belediyesi SK ismi Çukurova Belediyesi uhtesindedir. Şuanda kullanımında hiç bir sakınca ve engel yoktur. Bu teklifi de sizin aracılığınızla açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum; Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Çukurova Belediyesi SK'yı kurmak istediği takdirde ben malzemelerin kulübe kazandırılması için ne gerekiyorsa yapacağım." dedi.

 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana'da Elektrikli Bisiklet Fabrikasında Yangın...

Ehliyetsiz Sürücü Ganyan Bayine Girdi...

03.05.2024 İSTANBUL GECE AT YARIŞI TAHMİNİ

03.05.2024 BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ

Amerika'da Ölmüştü Mezarı Açılacak.

Yusuf Kanlı " 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı paylaşıp, diğer taraftan işçileri kapı önüne koymak tutarlı bir davranış olmamakla beraber hiç etik değildir.”

Adana’da Seyhan Nehrine Atlayan Kişinin Cesedi Bulundu.