“TÜRKİYE GÜZELLİKLERİ” HOLLANDA’DA

KÜLTÜR-SANAT 23.11.2019 15:33:00 0
“TÜRKİYE GÜZELLİKLERİ” HOLLANDA’DA

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından düzenlenen, Spor Toto Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması’nda, “Türkiye Güzellikleri” kategorisinde, son 5 yılda ödül alan ve sergilenmeye değer görülen fotoğraflardan oluşan, 41 fotoğraflık özel seçki, Hollanda’da sergilenecek. 

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın desteği ile Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da açılacak olan ‘Türkiye Güzellikleri Fotoğraf Sergisi’nde, farklı kurumlardan 27 foto muhabirinin eserleri yer alacak.

 Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkan Yardımcıları Tolga Adanalı ve Osman Şişko’nun katılımıyla açılacak sergide, fotoğraf ve “Türkiye Güzellikleri” konularında söyleşiler de gerçekleşecek. Sergiyi kısa süre önce Rusya’nın başkenti Moskova’da açtıklarını, etkinliği dünyanın önemli kentlerine taşımayı amaçladıklarını dile getiren dernek başkanı Rıza Özel, “35 yıldır aralıksız olarak düzenlediğimiz Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması’na, 6 yıl önce özel bir kategori ekledik. Bu çalışma sayesinde, Türkiye’nin güzelliklerini gösteren önemli bir fotoğraf arşivine sahip olduk. Bu zenginliğimizi, Türkiye’nin yurtdışında tanıtımına destek veren sergi ve söyleşilerle değerlendiriyoruz” diye konuştu. 

 

SERGİDE ESERİ OLAN FOTO MUHABİRLERİ

Ali İhsan Öztürk, Ozan Güzelce, Emrah Gürel, Özkan Olcay, Murat Şaka, Cem Öksüz, Mehmet Aslan, Sinan Çakmak, Sami Tolga Adanalı,  Aytekin Kalender, Mustafa Ercan, Levent Kulu, Mustafa Bikeç, Selçuk Şamiloğlu, Sedat Suna, Şebnem Coşkun, Kenan Gürbüz, Emrah Yorulmaz, Ahmet Faruk Sarıkoç, Yağız Karahan, Ercan Arslan, Özkan Bilgin, Bülent Durtaş, Gülin Yiğiter, Selahattin Sönmez, Halit Kartal, Rıza Özel. 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana’nın Doğasına ve Tarihi Dokusuna Doğru Sefer Yapacak Olan Turizm Treni Seferlerine Başlıyor.

Zeydan Karalar "Salbaş'ın İmarını Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Engellemişti " MHP’li Demirdağ "Büyükşehir O Bölgede Hiç Plan Yapmadı "

20.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

"Bu yıl karnavalımız, yaklaşık 5 milyar liranın üzerinde bir ekonomik değere ulaşacak"

CHP Genel Merkezi İl Başkanlıklarına Alehte Çalışan İsimleri İstedi.

MHP İl Başkanı "Adana’da meydan boş zannedilmesin. Ne Bu Ülke Ne De Adana Sahipsiz Değildir.”

Adana'da Bazı Bölgeler Toz Duman.....