Uçtu uçtu raket uçtu

SPOR 6.05.2021 13:11:00 0
Uçtu uçtu raket uçtu

Adana’nın düzenli yapılan tek uluslararası tenis turnuvası olan 21’inci Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası (Tennis Europe Junior Tour 2021) finalisti Timothy Bezar’ın, sıcağın etkisiyle yaşadığı sıkıntılı anlar fotoğraf karelerine de yansıdı. 23 ülkeden sporcuların başvurduğu Çukurova Cup’ın finalinde, turnuvanın 1 numaralı seri başı Avusturyalı Timothy Bezar, 2 numaralı seri başı Alman Lieven Mietusch ile karşılaştı. Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’ndeki (ATDSK) turnuvada, maçın ilk setini 6-1 kaybeden Bezar, fiziğiyle dikkat çeken, güçlü vuruşlara sahip rakibi Mietusch karşısında zorlandı. Saat 9’da başlayan maçın ilk seti sonunda hava sıcaklığı 33 dereceyi buldu. Bunun da etkisiyle terleyen Bezar, ikinci setin başlarında servis karşılarken, terleyen elinde sıkı kavrayamadığı raketinin elinden fırlamasına engel olamadı. Yaşadığı sıkıntı ve şaşkınlığı yüzüne de yansıyan Bezar’ın raketi elinden fırladı, puanı da kaybetti. Tenisçinin talihsiz anı ATDSK üyesi gazeteci Yüksel Eker’in deklanşörüne de kare kare yansıdı. Havlusuyla elini silerek maçını sürdüren genç raket, ikinci seti de 6-1 kaybedince şampiyonluk kupasını elinden kaçırdı. Tennis Europe Junior Tour’da önemli bir turnuvada final oynadığı için mutlu olduğunu belirten Bezar, “Hava çok sıcaktı, servis de çok güçlüydü. Servisi karşılamak isterken nasıl oldu anlayamadım, topa bile vuramadan raketim elimden kayıp, fırladı. Turnuvanın güzel bir anısı oldu. Güzel bir turnuva oynadım. Bir hafta misafir olduğumuz Adana’da bizleri evimizde hissettiren ATDSK yöneticilerine teşekkür ederim” dedi. 

 

TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Mahmut Çelikcan " CHP adaylarına Destek Oldu Haberi Külliyen Yalan ve İftiradır Ve Milletimizden Uzak Kibir Abidelerinin Mesnetsiz ve İftira Niteliğindeki Sözleridir"

16.04.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Tam Listesi.....

TÜİK Şubat Ayı İşgücü Verisini Açıkladı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kuruluşunu Kutladı.

Türkiye Kültür Yolu Festivali Portakal Çiçeği Karnavalı Tam Gaz Devam Ediyor...

Talep Yoğun " Kurbanlıklar 15 bin TL’den başlar "