Yeşilay sağlık çalışanlarına “Yalnız Değilsin” ile sesleniyor

Aydilge ve Yeşilay’dan sağlık çalışanlarına sürpriz şarkı

MAGAZİN 8.05.2020 00:16:00 0
Yeşilay sağlık çalışanlarına “Yalnız Değilsin” ile sesleniyor

Aydilge, Yeşilay ile birlikte “Yalnız Değilsin” adlı sevilen şarkısını Koronavirüs (Covid-19) salgınının en çok yorulanları olan sağlık çalışanları için yeniden düzenledi. Şarkının sözlerini sağlık çalışanlarına moral verme hedefiyle yeniden yazan Aydilge “Yorulsa da vazgeçmeyen” olarak tanımladığı sağlık çalışanlarına, “Bazen de umutların tam tükendiğinde, her gecenin sabahı var sen gülümse” diye seslendi. Şarkının Aydilge’nin evinde yapılan özel video çekimini sosyal medya hesaplarından paylaşan Yeşilay, sağlık çalışanlarının yanında olduğunu söylemek isteyen herkesi #YalnızDeğilsin ve #SağlıkÇalışanlarınaArmağan etiketiyle videoyu paylaşmaya davet etti.

Kendisinin de bir doktor kızı olduğunu belirten Aydilge, “Her çocuğun bir süper kahramanı vardır ama bu dönemde yaşayan her yaştan insanın süper kahramanı sağlık çalışanları. Fedakârlıkla, canla başla başka insanların hayatını kurtarmak için çalışanların, ‘asıl süper kahramanlar’ olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Yeşilay’la birlikte sağlık çalışanları için minik bir sürpriz hazırlamak istedik. Tüm halkımız adına sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bazen yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz ama inanın ki yalnız değilsiniz ve hepimiz size müteşekkiriz” dedi.

Yeşilay’ın sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlama hedefiyle çalıştığını belirten Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, “Kuşkusuz ki gelecekte sağlıklı olabilmek, her yaştan insanımızı sağlıkla yarınlara taşıyabilmek için bugün en çok sağlık çalışanlarımız fedakârlık gösteriyor. Özveriyle çalışan meslektaşlarımı ve tüm sağlık çalışanlarını kendi adıma ve ülkem adına tebrik ediyorum. Yeşilay olarak da sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek, sağlık çalışanlarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek için müziğin evrensel gücünü vesile kılmak istedik. Aydilge de bir Yeşilay gönüllümüz olarak her zaman olduğu gibi bizlere destek oldu, kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu şarkıyla sağlık çalışanlarının en zor anlarında biraz olsun yüzlerini gülümsetebilmeyi umuyoruz” dedi.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana’nın Doğasına ve Tarihi Dokusuna Doğru Sefer Yapacak Olan Turizm Treni Seferlerine Başlıyor.

Zeydan Karalar "Salbaş'ın İmarını Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Engellemişti " MHP’li Demirdağ "Büyükşehir O Bölgede Hiç Plan Yapmadı "

20.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

"Bu yıl karnavalımız, yaklaşık 5 milyar liranın üzerinde bir ekonomik değere ulaşacak"

CHP Genel Merkezi İl Başkanlıklarına Alehte Çalışan İsimleri İstedi.

MHP İl Başkanı "Adana’da meydan boş zannedilmesin. Ne Bu Ülke Ne De Adana Sahipsiz Değildir.”

Adana'da Bazı Bölgeler Toz Duman.....