Yüreğir Belediyesi'nden 1 milyon maske

Küresel salgın korona virüs ile mücadele kapsamında seferber olan Yüreğir Belediyesi 1 ayda üretip dağıttığı 1 milyon maske ile adeta rekor kırdı.

SAĞLIK 15.05.2020 15:06:00 0
Yüreğir Belediyesi

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Biz bu savaşta hep güçlü kaldık ve virüsü birlikte yeneceğiz” dedi.

Salgın hastalıkla mücadelede ilk günden itibaren seferberlik ilan eden Yüreğir Belediyesi 9 Nisan’da kültürevlerinde maske üretimine başladı. Belediye çalışanları tarafından hijyen kurallarına dikkat edilerek üretilen maskeler yine belediye çalışanları tarafından ilçede kapı kapı, hane hane 420 bin Yüreğirliye ulaştırıldı. 1 ay gibi kısa bir sürede 1 milyon maske üreten ve dağıtan Yüreğir Belediyesi ilçedeki misafirleri de unutmadı. Bu kapsamda 90 bin Suriyeli ve 50 bin tarım işçisi maskeye kavuştu. İlçe genelinde kurulan pazarlarda esnafa ve vatandaşlara 250 bin maske dağıtan Yüreğir Belediyesi Adana genelinden gelen taleplere gönderdiği yaklaşık 150 bin maske ile kayıtsız kalmadı. Son olarak Aladağ, Feke, İmamoğlu, Karataş, Pozantı, Saimbeyli, Tufanbeyli ve Yumurtalık ilçelerine 40 bin maske gönderildi.

‘Bizim derdimiz insan’ diyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Kültürevlerimizde her şeyiyle belediyemiz tarafından üretilen maskelerimizle hem ülkemiz, hem de Yüreğirli vatandaşlarımız için çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte yoğun bir gayretle çalışan ve vatandaşlarımıza kapı kapı dolaşarak maskelerini ulaştıran ekibimizi kutluyorum. Adanamız için güzel gelişmeler yaşıyoruz. Ama asla rehavete kapılmak yok. Biz bu savaşta hep güçlü kaldık, virüsü birlikte yeneceğiz. Bizim derdimiz insan” şeklinde konuştu.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


27.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Muslera Kurtardı Galatasaray Attı .0-3

12 Portakal Çiçeği Karvanalından Renkli Görüntüler.

Adana'da "Sürdürülebilirlik Zirvesi"

Adana'da Kadın Yolcu Seyir Halindeki Otobüsten Düştü.

Karaisalı'da Borç Bilançosunu Açıkladı.

26.04.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ