Yüzme İl İçi Vize ve Performans Tespit Müsabakaları Tamamlandı

Covid-19 nedeniyle üst düzey tedbirler altında gerçekleştirilen müsabakalarda, sporcular baraj geçebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

SPOR 29.03.2021 16:07:00 0
Yüzme İl İçi Vize ve Performans Tespit Müsabakaları Tamamlandı

 

Türkiye Yüzme Federasyonu ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet takviminde yer alan, ‘İl İçi Vize ve Performans Tespit Müsabakaları’ yüzme yarışları Rıza Salih Saray Yüzme Havuzunda pandemi tedbirleri altında tamamlandı.

Muzaffer ÇİNTİMAR; “Hedefimiz Adana’yı Spor Turizminin Başkenti Yapmak’

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR, yakından takip ettiği yarışların sonunda yaptığı açıklamada, Adana’yı sporda başarının adresi yapacaklarının altını çizerek şöyle devam etti. “Mesai arkadaşlarımla birlikte göreve geldiğimiz günden bu güne Adana’yı spor turizminin başkenti yapma azmiyle çalışıyoruz. Her branşta spor yapmak isteyen gençlerimizin, hizmetinde olmaya devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Mevcut tesislerimizde yenileme ve tesis eksiği olan bölgelerimize yeni tesisler yapma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gençlerimizin gelişen dünyada, daha modern tesislerde spor eğitimi alarak, rakipleriyle mücadeleye artı olarak başlamasını hedefliyoruz.  Bakanlığımızın ülke genelinde bir devrim gerçekleştirdiğini hepimiz görüyoruz. Yatırımlar, gelişmeler biz spor idarecilerini gururlandırıyor. Adana olarak çok dinamik, gelişen bir nüfusumuz var, gençlerimiz var. Artık Adana Spor Vizyonu olan; sokaklarında, parklarında velhasıl her köşesinde gençlerin sporla uğraştığı, her spor branşında şampiyon sporcular yetiştiren adeta bir sporcu fabrikası olarak anılmasını amaçlıyoruz. Bizler bu gençlerin donanımlı olmasını çok arzu ediyoruz. O nedenle Yüzme Bilmeyen Kalmasın projemizi, bu yaz tüm Adana genelinde uygulayacağız. 15 İlçemizin tamamında kurmayı hedeflediğimiz portatif havuzlarımız ile ulaşılmayan genç kalmayacağını ifade etmek istiyorum. Yüzme sporunda Adana’ da yeniden “Yenilmez Armada” ruhunu canlandırmayı arzu ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yarışmada mücadele eden sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

Şanlı; “Adana Yüzmede Başarılı Yıllarına Geri Dönecek“

Müsabakaları yakından takip eden Türkiye Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, hedeflerinin uluslararası başarılarla, milli takımın alt yapısını oluşturmak olduğuna dikkat çektiği konuşmasında şunları kaydetti. “Yüzmenin Adana’da önemli bir yere sahip olduğunu biliyoruz. Son yıllarda Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile yürüttüğümüz koordineli çalışmalar neticesinde, lisanslı sporcu sayımızda önemli bir artış var. Yakın gelecekte milli takımda Adanalı sporcular göreceğimize inanıyorum. İyi bir ekip çalışması yapılırsa kentimizin özlediği başarılarılar gelecektir. İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’ın, sporun tüm branşlarına olduğu gibi, yüzmeye de pozitif yaklaşması bizi hedeflediğimiz başarılar adına umutlandırmıştır. Herkesin bildiği gibi, sporcular müsabaka yaptıkça tecrübe kazanır ve başarı basamaklarını çıkmaya başlar.  Bu bağlamda pandemiye rağmen alınan tedbirler ile gerçekleştirilen müsabakalarda emeği olan, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanımız Erkan Yalçın’a, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a, müsabakalarımızı yakından takip ederek bizlere desteklerini esirgemeyen Spor Faaliyetleri Şube Müdürümüz Caner Taymış’a, tüm havuz çalışanlarına ve kıymetli hakemlerimize şahsım ve İl Temsilciğimiz adına şükranlarımı sunuyorum.”

 


Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"

Adana Ulaştırma Bakanı Son Noktayı Koydu "Havalimanı Pilot Eğitiminde Kullanılacak"

Yöneylem Araştırma Adana Büyükşehir Anketini Açıkladı...Ankete Göre Fark Var.

Gezici Araştırma "Zeydan Karalar Adana'da Seçimi AKP ve MHP oylarıyla kazanıyor "


29.03.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

Saimbeyli Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Mahmut Dal "Saimbeyli benim sevdamdır.Derdi derdimdir. Bitmeyecek meselemdir. Şehri emindir ,Şehri emanettir "

Karaisalı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Saadettin Aslan "Sizlere güvendik ve cenabı Allah’ın izniyle başaracağız. Geleceğimize sahip çıkacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan " Pozantı’nın çalışkan Belediye Başkanı Mustafa Çay için 'yeniden devam' İstiyoruz "

AK Parti Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar " "İnsana Dokunan Sosyal Projelere Önem Verecegiz"

İmamoğlu Belediye Başkanı ve Adayı Kasım Karaköse "Belediyemizde artık rantçılar yok. Torpil yok. Laf ebeliği yok. Belediye bütçesini hovardaca kullanan yok"

Zeydan Karalar Yumurtalık’tan Seslendi "“Hangi partiden olursa olsun birisi bana ‘şuna ihtiyacımız var’ dediğinde, yapılabilir bir şeyse ben o ihtiyacı yerine getiririm”