Zenbilci'den bayram mesajı

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir basın mesajı yayınladı.

GÜNDEM 24.05.2020 16:54:00 0
Zenbilci

 

Dünyayı ve ülkemizi etkisi alan Covid-19 küresel salgınından dolayı mesafelerin uzak, gönüllerin birbirine daha yakın olduğu, geçmiş yıllara göre farklı bir Ramazanı geride bıraktığımızı belirten Zenbilci, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuk. Mübarek Ramazan Bayramınızı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Ramazan ayı boyunca kardeşlerimizle birlikte iftar yapamadık ancak sofralarımız ayrı da olsa gönüllerimiz bir oldu. Ramazan ayı boyunca koronavirüs salgının son bulması için hep birlikte el açtık, dua ettik. Kavli dualarımızın yanında Devletimizin almış olduğu tedbirlere de uyarak fiili dualarımızı da yerine getirmiş oluyoruz. Tedbirlere uyarak bu salgından kurtulup özlemini çektiğimiz eski günlere dönmek hepimizin arzusudur. Bu mübarek Ramazan Bayramını bir fırsat bilip, ihmal ettiğimiz ailemiz, akrabalarımız ve arkadaşlarımızın, teknolojik araçlarla da olsa, gönlünü almalı, dargınlıklara, kırgınlıklara, küskünlüklere son vererek muhabbetimizi artırmalıyız.” dedi.

Zenbilci; " Bayramın, başta Ülkemiz ve İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için Covid-19 küresel salgınından kurtulup, özlemini çektiğimiz sağlıklı günlere ulaşmaya vesile olması temennisiyle, sizleri saygıyla selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


12 Portakal Çiçeği Karvanalından Renkli Görüntüler.

Adana'da "Sürdürülebilirlik Zirvesi"

Adana'da Kadın Yolcu Seyir Halindeki Otobüsten Düştü.

Karaisalı'da Borç Bilançosunu Açıkladı.

26.04.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

26.04.2024 BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ

Dünya'da Tek "Saimbeyli Mavisi" Kelebeği...