A+A-
Adana'da eğlenmek için gittiği barın çıkışında iki çalışanı tabancayla yaraladığı iddia edilen uzman çavuş, olay yerinden kaçmaya çalıştığı sırada trafik polisi tarafından yakalandı.
Olay, Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hakkari'de uzman çavuş olarak görev yapan ve izinli olarak Adana'ya gelen Mehmet C., geceyi geçirdiği bardan ayrılırken çalışanlardan Buse S.'nin kendisiyle birlikte gelmesini istedi.
Genç kadının bu talebi reddetmesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Bu sırada Buse S.'ye destek veren iş yeri çalışanı Muhammet Ş. de tartışmaya dahil oldu.
Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Mehmet C.'nin beylik tabancasını çıkararak iki çalışana ateş ettiği öne sürüldü. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Buse S. ile Muhammet Ş. yere yığılırken, şüpheli bölgeden uzaklaşmaya çalıştı.
Silah seslerini duyan ve yakın bölgede görev yapan trafik polisi, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Gözaltına alınan Mehmet C., işlemleri için Yarbaşı Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Şüphelinin ifadesinde çok alkollü olduğunu, yaşananları hatırlamadığını ve yaraladığı kişileri tanımadığını söylediği öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet C., nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin yakalandığı anlar ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.