Menü Adana'dan Gündeme Dair herşey..
Tarih: 23.08.2026 18:50
Adana’da belediyeye ait kulübede uyuşturucu satan zabıta tutuklandı

Adana’da belediyeye ait kulübede uyuşturucu satan zabıta tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

Adana’da belediyeye ait kulübede uyuşturucu satan zabıta tutuklandı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Kent Meydanı’ndaki belediyeye ait kulübede uyuşturucu satışı yapıldığı iddiasıyla operasyon düzenlendi. Ceyhan Belediyesinde yardımcı zabıta personeli olarak görev yaptığı belirtilen T.B. (29), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, vatandaşların ve çocukların yoğun olarak kullandığı Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda belediye personeli olduğu belirtilen bir kişi gözaltına alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kent Meydanı’nda bulunan belediyeye ait bir kulübede uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönündeki ihbar üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin yürüttüğü takip sonucunda, Ceyhan Belediyesinde yardımcı zabıta personeli olarak görev yaptığı öğrenilen T.B. (29) operasyonla yakalandı.

 

Kulübede ve üzerinde uyuşturucu ele geçirildi

Şüphelinin üzerinde ve görev yaptığı belediyeye ait kulübede yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ele geçirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan T.B., işlemleri için Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Belediyeden açıklama geldi

Ceyhan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili personelin görevine son verildiği ve savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, kurum bünyesinde görev yapan hiçbir personelin yasa dışı faaliyetlerle ilişkilendirilmesine izin verilmeyeceği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —