Menü Adana'dan Gündeme Dair herşey..
Tarih: 11.08.2026 14:07
Adana’da Eski Eşini 8 Yerinden Bıçaklamıştı. “Konuşmak için gitmiştim. Bir anlık öfke patlamasıyla saldırdım”

Adana’da Eski Eşini 8 Yerinden Bıçaklamıştı. “Konuşmak için gitmiştim. Bir anlık öfke patlamasıyla saldırdım”

Facebook Twitter Linked-in

Olay, 9 Ağustos’ta Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi’nde meydana geldi. Arif T. (56), yaklaşık 10 yıl önce boşandığı eski eşi Ayşe Katırcı’nın (52) evine geldi. Burada çıkan tartışmanın ardından yanında bulunan bıçakla Katırcı’ya saldıran şüpheli, eski eşini 8 yerinden yaraladı. Saldırının ardından olay yerinden ayrılan Arif T. hakkında ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti.

Ağır yaralanan kadın yoğun bakıma alındı

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Ayşe Katırcı, ambulansla Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Katırcı’nın sağlık durumunun kritik olduğu ve komada bulunduğu öğrenildi. Saldırı sonrası Arif T.’nin sokakta yürüdüğü anlar ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Otoyolda yakalandı

Şüphelinin yakalanması için Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri koordineli çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar sonucunda Arif T., Pozantı ilçesinde otoyolda ilerlediği sırada yakalandı.

Bir anlık öfke patlamasıyla saldırdım”

Emniyetteki işlemleri sırasında ifade veren Arif T.’nin, olayla ilgili olarak şunları söylediği öne sürüldü: “Konuşmak için gitmiştim. Bir anlık öfke patlamasıyla saldırdım. Sonrasında ne olduğunu hatırlamıyorum. Keşke böyle olmasaydı, pişmanım.”

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Arif T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Kaynak: İHA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —