Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinan E. müşteri gibi girdiği markette bir süre reyonları gezdi. Daha sonra market arabasına gıda ve temizlik ürünleri dolduran şüpheli, arabayı market girişinde bırakarak dikkat çekmemek için rafları incelemeye devam etti.
Kasadaki yoğunluğu fırsat bilen Sinan E., yaklaşık 6 bin lira değerindeki ürünleri ödeme yapmadan marketten çıkardı. Şüphelinin marketten ayrıldığı anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Durumu fark eden başka bir müşteri, market çalışanlarına haber verdi. Sinan E., aldığı ürünleri otomobiline yüklediği sırada yakalandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına alarak hakkında işlem başlattı.
Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Sinan E.’nin 2025 yılında Sarıçam ilçesinde düzenlenen iki ayrı düğüne de davetli gibi katıldığı belirlendi. Şüphelinin, düğünlerde takı töreni sırasında gelin ve damada takılan yaklaşık 100 bin lirayı çaldığı tespit edildi. Düğünlere ait güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen Sinan E.’nin yakalanarak tutuklandığı öğrenildi.