Menü Adana'dan Gündeme Dair herşey..
Tarih: 16.09.2026 12:33
Huylu Huyundan Vazgeçmedi...Düğünlerden Sonra Bu Kez Marketi Hedef Aldı

Huylu Huyundan Vazgeçmedi...Düğünlerden Sonra Bu Kez Marketi Hedef Aldı

Facebook Twitter Linked-in

Adana’da daha önce davetli gibi katıldığı iki ayrı düğünde gelin ve damada takılan yaklaşık 100 bin lira değerindeki parayı çaldığı iddiasıyla tutuklanan ve daha sonra tahliye edilen şüpheli, bu kez markette yaklaşık 6 bin liralık ürün çalarken yakalandı. Şüphelinin daha önce ATM’lerden para çekmek isteyen 4 kişinin yaklaşık 40 bin lirasını da yardım bahanesiyle aldığı iddia edildi.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinan E. müşteri gibi girdiği markette bir süre reyonları gezdi. Daha sonra market arabasına gıda ve temizlik ürünleri dolduran şüpheli, arabayı market girişinde bırakarak dikkat çekmemek için rafları incelemeye devam etti.

 

Kasadaki yoğunluğu fırsat bilen Sinan E., yaklaşık 6 bin lira değerindeki ürünleri ödeme yapmadan marketten çıkardı. Şüphelinin marketten ayrıldığı anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Durumu fark eden başka bir müşteri, market çalışanlarına  haber verdi. Sinan E., aldığı ürünleri otomobiline yüklediği sırada yakalandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına alarak hakkında işlem başlattı.

 

 

Düğünlerde takı paralarını çaldığı iddia edildi

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Sinan E.’nin 2025 yılında Sarıçam ilçesinde düzenlenen iki ayrı düğüne de davetli gibi katıldığı belirlendi. Şüphelinin, düğünlerde takı töreni sırasında gelin ve damada takılan yaklaşık 100 bin lirayı çaldığı tespit edildi. Düğünlere ait güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen Sinan E.’nin yakalanarak tutuklandığı öğrenildi.

 


 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —