Tarih: 04.09.2025 13:21

Kayınpeder'in Öldürdüğü Damat "Babacım kandilin mübarek olsun, akşam gelip kızımı göreceğim"

Facebook Twitter Linked-in

Berk Alkan'ın kayınpederinin kandili kutlamak için arayıp akşam geleceğini haber verdikten sonra eve gittiğinde pompalı tüfekle öldürüldüğü öğrenildi.

 

Olay, gece saatlerinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'ndeki Ceyhun Kent Evleri'nde meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Berk Alkan (25), dün öğlen saatlerinde kayınbabası İ.A'yı (57) arayıp "Babacım kandilin mübarek olsun, akşam gelip kızımı göreceğim" dediği öğrenildi.

 

Daha sonra gece Alkan'ın, ablası D.A ile birlikte kızı A.A (3) ve boşanma aşamasındaki eşi C.A.'nın yaşadığı kayınbabasının evine gitti. 3. kattaki daireye çıkan Alkan, kapının zilini çaldı. Kapıyı açan İ.A, pompalı tüfekle 3 el ateş açtı. Alkan kanlar içerisinde yere yığılırken ablası D.A sinir krizi geçirdi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —