Adana Valisi Mustafa Yavuz "Hedefimiz okullar açılmadan Kasım Gülek Köprüsünü Açmak "

Adana Valisi Mustafa Yavuz, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı Projesi kapsamında Kasım Gülek Köprüsü ve kavşağındaki çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNCEL 5.08.2026 08:19:00 0
Adana Valisi Mustafa Yavuz "Hedefimiz okullar açılmadan Kasım Gülek Köprüsünü Açmak "

Adana Valisi Mustafa Yavuz, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı Projesi kapsamında yapımı süren Kasım Gülek Köprüsü ve kavşağındaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Vali Yavuz, hızlı tren projesiyle birlikte hayata geçirilen ulaşım yatırımlarının Adana'nın ulaşım altyapısını önemli ölçüde güçlendireceğini belirtti.

Yavuz, "Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı Projesi kapsamında Kasım Gülek Köprüsü'nde ve kavşağında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmaların geldiği son aşama hakkında bilgi aldık. Şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirecek bu önemli yatırımın Adana'mızın ulaşım imkanlarını daha da geliştireceğine inanıyoruz." dedi.

Kasım Gülek Köprüsü Için Tarih Verildi! Okullar Açılmadan Hizmete Girecek (1)

"Ulaşım yatırımlarını yakından takip ediyoruz"

Kent genelinde yürütülen ulaşım projelerini kamu kurumlarıyla iş birliği içerisinde yakından takip ettiklerini vurgulayan Vali Yavuz, vatandaşların daha güvenli, konforlu ve hızlı ulaşım hizmetlerinden yararlanabilmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.

Kasım Gülek Köprüsü Için Tarih Verildi! Okullar Açılmadan Hizmete Girecek (2)

Hedef okullar açılmadan tamamlamak

Kasım Gülek alt geçidi ve kavşağının kent trafiği açısından stratejik bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Yavuz, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini belirtti.

Vali Yavuz, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak, okulların açılmasından önce Kasım Gülek alt geçidi ve kavşağının ulaşıma açılmasını planladıklarını belirtti.

 

 

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı kapsamında sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hem şehir içi ulaşımın rahatlaması hem de bölgesel ulaşım ağının daha güçlü hale gelmesi hedefleniyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Adana’da evlilik yolundaki çiftlere eğitim programı...

Adana’da evlilik yolundaki çiftlere eğitim programı...

Adana'da Kızının terliğini almak için Seyhan baraj gölüne giren kişi boğuldu..

Adana Yeşilay'dan Anlamlı Etkinlik: Seyhan Nehri'nde Bağımlılığa Karşı Kürek Çektiler

Adana'da Tarım İşçilerini Taşıyan Araç Kaza Yaptı: 4 Yaralı

TÜİK: Adana’ya yurt dışından 4 bin 199 kişi göç etti

TÜİK Açıkladı: Adana’da Bu Hastalıktan Ölümler Artıyor

Adanalı sanatçı Haluk Levent ", “Beni bağışlayın”

Pozantı’ya Hızlı Tren Müjdesi..

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy "Adanalılar tedirgin olmasın Büyük bir yıkım beklemiyorum "

Eşine 'tosbağa ve kedi' dedi yuvasından oldu..


Adana Valisi Mustafa Yavuz "Hedefimiz okullar açılmadan Kasım Gülek Köprüsünü Açmak "

05..08.2026 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana'da Kayıp Alzheimer hastası 5 gün sonra ölü bulundu

Adana’daki 4 Yıllık Cinayet Dosyasında 5 Kişi Tutuklandı

Ceyhan'daki dondurmacı cinayetinde 10 tutuklama

ADS Başkanı Ertan Zeybek "10 milyon avroya FIFA'daki borçların tamamını kapatırız."

Adana'da sulama kanalına düşen 30 yaşındaki Abdulkadir Hayatını Kaybetti..